سلام! من عضو جدیدم! بیست سالمه آلمان زندگی میکنم و چند ماهیه نامزد کردم!
خانواده نامزدم ایران هستن و فقط برادر ایشون که ازدواج کرده اینجاست! ما بزودی عقد میکنیم ولی واسه همه چی از همین الان معلومه میخوان کم بزارن در حالیکه واسه بقیه عروساشون تا عروسی ۵ تا ست کامل دادن ولی برای من تا حالا فقط یک گردنبند. برادرشونو تولدم دعوت کردم نیومدن! از اول شرط ما این بود که مخارج همه چی تا عروسی پدر نامزدم که خیلی پولدارن بدن ولی حالا همسرم بهم میگه بخاطر شرایط اقتصادی فعلی نمیخواد از پدرش چیزی بگیره و از منم توقع داره که همه چی خیلی ساده قبول کنم! فامیلایی ما همه اینجا هستن و ما هم خانواده نامداری هستیم و خواهرام همه مجالس خیلی خوبی داشتن و هر دوتاشون حداقل تا عقد چند ست طلا اینا واسه هر چی براشون اوردن! من اصلن به طلا اینا اهمیت نمیدم ولی از بس بهم میگن ببین هیچی کاری برات نکردن میخوان نه چک زدیم نه چونه عروسمون بردیم خونه کنن! حتی واسه تولدم برادر ایشون دعوت کردیم گفتن نه نمیاییم! لباس عقدمو از ایران برام فرستادن به بهونه اینکه اینجا به اندازه خودت با حجاب مدل دلخواهت میدوزن! آخرشم فرستادن اصلن چیزی نیست که به عنوان عروس پوشیده بشه و با حجاب هم نیست چون من لباسایی با حجاب میپوشم! درحالیکه اینجا لباس عروساش واسه عقد عالیه و میخوایم مراسم عقد و نامزدی رو هم باهم بگیریم! کم کم دارم پیش خانواده خودم خجالت میکشم از این همه بی محلی شون! نامزدمم یک مشکلی داره که نباید ناراحتش کنم وگرنه سردردای شدید میگیره! نمیدونم چجوری به جاریم یا برادرش یا خود نامزدم غیر مستقیم بفهمونم که اینقد کم نزارن بفهمن حواسم هست خنگ نیستم از بس به هر کنایه شون هیچی نگفتم اخه اصن بلد نیستم جواب کنایه این چیزارو بدم! بدشم مادر شوهرم از ایران زنگ میزنه که از جاریت چه خبری داری تو الان خواهرشی یعنی برو دیدنشون! منم با نامزدم بدون دعوت رفتم خونشون ! خیلی پذیرایی کردن ولی نمیدونم درسته بازم برم یا نه؟ کلن لطفا بگین چیکار کنم همش گریه میکنم و نمیخوامم این لباسم واسه عقدم بپوشم تقریبا رنگش مشکیه! و اونا همش تعریف میکنن که اینقد زحمت کشیدیم واسه لباس فلان جا بردیم وغیره ! مامانمم میگه از بس هیچی نمیگی از خودت و خانوادت تورو بی ارزش میخوان سرسری بذارن هر کاری سرسری میکنن!! درحالیکه تو انستا میبینم چجور لباسایی ایران هست نمیدونم چرا این بهم فرستادن فقط واسه اینکه اینجا گرونه! لطفا نظری بدین! در ضمن جلو نامزدم جوری نشون میدن اینگار خیلی منو دوست دارن همه کار برام میکنن! همسرمم مرده نمیفهمه رسم و رسومات!