2777
2789
عنوان

یعنی مردی هست که ...

276 بازدید | 16 پست

گاهی تاپیکای سیاست شوهرداری رو اینجا می خونم و می بینم کار من نیست. راستش من نمیتونم خودم نباشم نمی تونم همش به فکر سیاست داشتن جلو شوهر و خانواده شوهر باشم شخصیتم اینه تک خطی و صادقم مغزم جور دیگه کار نمی کنه. یعنی به مشکل می خورم؟ یعنی اگه جلو مردا یا خانواده اشون درک و صداقت داشته باشیم حتما سواستفاده می کنن؟ گیج شدم راستش. می ترسم بعدا از سادگیم پشیمون بشم. کسی هست که در کمال صداقت با همسرش باشه، خودش باشه و اصلا لزومی نبینه سیاست خاصی تو رفتارش داشته باشه و همسرش هم همه جوره دوستش داشته باشه؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله من خود واقعیمم

چقدر خوب. هیچ وقت احساس نکردید باید سیاست خاصی از خودتون نشون می دادید و با حساب و کتاب رفتار می کردید؟

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
چقدر خوب. هیچ وقت احساس نکردید باید سیاست خاصی از خودتون نشون می دادید و با حساب و کتاب رفتار می کرد ...

اخ این منم تغییر نمیتونم بکنم  نمیتونم ادا در بیارم همو میشناسیم

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
باز اینجا خوبه پیجای خانمای قری اینستا😖

وای اون رو که دیگه نگووووو 🤦‍♀️ من نمیتونم واقعا مخم سوت کشید وقتی اون پیشنهادات خانم های قری رو خوندم 

احترامات و حد و حدود رو حفظ کن...همین

احترام که حتما من احترام همه رو حفظ می کنم مختص فرد خاصی نیست بیشتر منظورم گذشت کردن تو بعضی مسائل بود و اینکه میگن با فلانی تو خانواده شوهر گرم نگیر جلو همسرت همش از خودت تعریف کن چیزی میخوای فلان مدل بهش بگو قبول کنه و امثال اینا 

شوهرتم مثل خودت رو راست صادق باشه داخل پرانتز بگم صداقت و روراستی با ساده لوح بودن خیلی فرق داره س ...

آخه اون روراست بودن طرف رو به نظرم نمیشه همون اوایل ازدواج فهمید که اگه بعد چند وقت فهمیدم من صادق بودم اما ایشون نه سیاست به خرج می داده چی؟ اون موقع ممکنه احساس ساده لوحی هم بکنم 

اخ این منم تغییر نمیتونم بکنم  نمیتونم ادا در بیارم همو میشناسیم

چقدر خوب که انقدر خوب همدیگه رو شناختین و قبول کردین. خوشبخت باشید همیشه

آخه اون روراست بودن طرف رو به نظرم نمیشه همون اوایل ازدواج فهمید که اگه بعد چند وقت فهمیدم من صادق ب ...

دقیقا 

چرا ادم میفهمه این طرف یجوریه...

میدونی چی میگم

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
چقدر خوب که انقدر خوب همدیگه رو شناختین و قبول کردین. خوشبخت باشید همیشه

قربونت برم همچنین فکرتو درگیر نکن فقط سعی کم انتخاب درستی داشته باشی باهم بسازین باهم جور در بیاین 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
دقیقا  چرا ادم میفهمه این طرف یجوریه... میدونی چی میگم

آره منم مشکلم همینه اگه بعدا بفهمم من صادق بودم و طرف نقابلم سیاست به خرج می داده قطعا احساس حماقت می کنم 

قربونت برم همچنین فکرتو درگیر نکن فقط سعی کم انتخاب درستی داشته باشی باهم بسازین باهم جور در بیاین&n ...

فدات بشم انتخاب کردم دوستشم دارم اما شک و تردید دست از سرم برنمی داره همش احساس می کنم بیش از حد مهربونم و صادقانه با نامزدم برخورد می کنم می ترسم بعدا بفهمم سادگی کردم