2777
2789
عنوان

مشاوره ی کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 32 پست
مثل منی تقریبا.....من از آذر شروع کردم ولی هیچ روزی رو کامل نخوندم برنامه امو🤕من هدفم پرستاریه...چن ...

دقیقا .وقتی میخای ی دیقه بشینی بخونی تمام عوامل درونی و بیرونی دست ب دست هم میدن که نتونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا .وقتی میخای ی دیقه بشینی بخونی تمام عوامل درونی و بیرونی دست ب دست هم میدن که نتونی

حالا درس خوندن به درک کمرم عیب کرد😓😓😓انقدر درد داره

برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖....           خدا با منه همیشه💖
البته اصلا راحت نیستا زدن درصد ۷۰ و ۸۰:)

خب من سال اول درصدام همین بود تقریبا ریاضی اصلااا نزدم فیزیک در حد 20 تا فک کنم.اصلا انتخاب رشته نکردم .خیلی رتبه م کشید پایین .

البته اینا برا کنکور ۹۸ عه ها !چون آسون بود درصد همه بالا بود ولی اگه این درصدارو تو کنکور ۹۹ میزدی ...

شما سال اولته امسال؟اصلا اینطور نیست .1000 تا 2000 تا فرقشه با کنکور اصلی