2777
2789
عنوان

خواهشا تشریف بیارین خیلی گیرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 39 پست
آخه میدونین قبلا اینجور نبود . در ضمن اینکه ما تهرانیم و اونها شهرستان و پر پر در سال دوبار همدیگرو ...

شاید ڄون هیڄ تلاشی از طرف شما ندیده سرد شده.من اگه واسه یکی میمردمم اون شخص نمیفهمید چون نمیتونم عکسالعمل نشون بدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته اگه زیر 19 هستی این حسا زود گذره زیاد بهش فکر نکن

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

مردا مثل بچه کوچولو میمونن هر چی بیشتر دنبالشون بری ازت دور ترمیشن

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    

منم یه نفر رو خیلی خیلی دوست داشتم 

ولی با غرور لعنتی ام فراری اش دادم 

همین رفتارهایی که دختر خاله تون داره رو کردم 

بعد از ۷ ۸ سال هنوز کسی مثل اون به چشمم نیومده! خیلی بهش فکر می کنم که بد اشتباهی کردم 

اگر رفتار بد و اشتباهی نداشتید که دلیل رفتار سرد ایشون باشه، شاید از غرورش هست

به نظرم شما هم از مادرتون بخواهید پا پیش بزارند شاید ایشون دوستتون دارند ولی میترسند اگر صمیمی بشوند شما برچسب منفی به ایشون بزنید 

الحمدلله 

من بودم ازش می پرسیدم اتفاقی افتاده یا از دستم ناراحتی ببین تو فرهنگ ما برای دختر همه چیز عیبه ولی واسه پسر نه بهش با احترام کامل  قشنگ سنگین ورنگین بگو بهت علاقه دارم می خوام نظر تو هم بدونم بالاخره تکلیفت معلوم میشه از بلاتکلیفی هم در میای