2777
2789
عنوان

خواهشا تشریف بیارین خیلی گیرم...

475 بازدید | 39 پست

خانوما منم جای داداشیتون بهم کمک کنین ، من عاشق دختر خالم هستم اما این عشق یکطرفس ، البته اون خبر نداره اما هیچ نشونه ای از کوچکترین علاقه ای نسبت به من درش دیده نمیشه بلکه کاملا بی تفاوته و به حساب هم نمیاره ،حتی اونقدری که با سایر پسرای های فامیل هست ، خواهشا کمک کنین و بگین که آیا راهی هست که بتونم دلشو بدست بیارم یا اینکه چطور فراموشش کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چجوری عاشق بی محلیاش شدی؟

یکم عزت نفستو بالا ببر

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

میگین دختر خالت خبر نداره که شما عاشقش هستی.. اول باهاش یه جوری صحبت کنین اگه اونم شما رو بخواد که خیلی خوبه امه اگه گفت به شما علاقه نداره شما هم سعی کنین بی خیال بشین

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

من خودم‌پسرخالمو میخواستم ولی جوری رفتار میکردم ک انگار ازش بدم میاد وقتی ام فهمید دوسش دارم جا خورد

شاید دوستون داشته باشه ولی نمیخواد دستش رو بشه

ومن درمیان تمام نداشته هایم خدا❤رادارم🌻
من خودم‌پسرخالمو میخواستم ولی جوری رفتار میکردم ک انگار ازش بدم میاد وقتی ام فهمید دوسش دارم جا خورد ...

میشه کمی بیشتر توضیح بدین ، یعنی اینکه چطور رفتار میکردین ( چه در خلوت و چه در حضور سایر پسرای فامیل)

واقعا چجوری عاشق بی محلیاش شدی؟ یکم عزت نفستو بالا ببر

آخه میدونین قبلا اینجور نبود . در ضمن اینکه ما تهرانیم و اونها شهرستان و پر پر در سال دوبار همدیگرو در مسافرت میدیدیم و تا پارسال وقتی باهم روبرو میشدیم اون خیلی مهربانانه رفتار میکرد. اما چند ماه بعد از این که همرو دیدیم به حد زیادی سرد شده بود اما بازم قابل قبول بود ، اما چند ماه بعد این که ما به شهرستان رفتیم دیگه واقعا رفتارش برام غیر قابل توجیه شده بود و اصلا بحساب نمی آورد.حتی وقتی می اومد به خونه پدربزرگم اگه پسر خاله های دیگه بودند به اونا قشنگ سلام میداد و اینا ، اما ما شامل این لطفش نمی شدیم و وقتایی هم که من سلام میدادم به زور با سر جواب میداد. این موضوع برام آزار دهنده بود و الان هم اذیتم میکنه . خواهشا هر کس که میتونه لطف کنه راهنمایی کنه.

( در ضمن روح برادر مرحومتون هم شاد)

سرسنگیت تر رفتار کن تا جذبت شه..سه نباش😑

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

خیلی خودتو نچسبون بهش

خیلی عادی برخورد کن، سبک نباش، هی نخند و.. 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..