2777
2789
عنوان

خانمای خانه دار

314 بازدید | 34 پست

عزیزان همسرم یه مدت گیر داد چرااینقدر ظرف میشوری فلان یبار مصرف بگیر اذیت نشی الانم میگه ی دوست دارم ماشین ظرفشور داره بیا برو ببین چکی ازش بخرم برات حالا یا رو کابینتی یا بزرگ من گفتم نه ناراحت شد بنظرتون چکار کنم اخه میگن خوب نیست و تمیز نمیشوره ب دلم نیس نظر شما چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به جات بودم با سر میرفتم میخریدم بد که شوهرت به فکرت 

دوس داره بیشتر کنارش بشینی تا این که وقتتو تو اشپزخونه صرف کنی 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
قرص ماشین طرفشوییش رو میخواهی چکار کنی؟؟!!! من دارم رومیزی قرصشم دارم ولی خیلی گرونه برای مهمان اگ ...

همین من میگم الان اشپزخونم جا نداره اصلا میگه بخر ما که ۴ماه دیگه میریم جایی میری دقت کن جاش باشه اما میگم گرونه اب و برق زیاد میبره میگه نه خوبه

اون فقط میگه بخر کار نداشته باش من که میدونم چقدر قسط داره و میخواد بیشتر بمونه کار تا پولش در بیاد& ...

الان بخری بهتره تا سال بعد گرونتر بخری

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
اون فقط میگه بخر کار نداشته باش من که میدونم چقدر قسط داره و میخواد بیشتر بمونه کار تا پولش در بیاد& ...

ازمن بتونصیحت وقتی همسرت میگه چیزی میخرم تشویقش کن نگونمیخوام مردانیازدارن براکسانی دوست دارن خریدکنن تونخوایی فردامیره برامامانش میخره میایی تایپک میزنی برامامانش خریده

پزززززررززررر ندههههههه پزززززررززررر ندههههههه پززززززززززززززززز ندهههههههههههههه چه روپوستی چ ...

بخدا قصدم نظر گرفتن بود نه پز دادن ،پز دادن فایده داره اخه فقط  گناه میکنی دل بعضیا میشکنه😓