2789
عنوان

عفونت مننژیت

586 بازدید | 38 پست

سلام. دوستان من دوقلو دارم. یکی از قلهام 3 روز پیش تب داشت بردمش دکتر گفت باید بستری شه. نوزادم 46روزه هستش. دیروز تشخیص دادن عفونته مننژیت داره توضیح زیادی بهم ندادن من تو نت دنبالش گشتم کلیییی چیزای وحشتناک خوندم راجبش. بخش ان آی سیو بستریه باامروز 3 روزه از دیروز دارو رو شروع کردن براش. تاامروزم تبش همون 38 درجست. من از ترسو نگرانی دارم می میرم. توروخدا اگه کسی اطلاعی داره راجب این بیماری و یا کسی بوده که تو این شرایط قرار بگیره بیاد برام توضیح بده. این 3 روز کارم شده گریه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه

سلام عزیزم انشاله که خبری نیس وزود خوب بشه بچت.اما نگران نباش یه نوع عفونته .من دیدم چنتا نوارد داشتن وخوب شدن

انان که به سرمستی ما طعنه زنند بگذار بمانند به خماری که هیچ از ما ندانند  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اب کمر بچتو گرفتن؟ مال بچه منو گرفتن 😔😔😔مشکوک بود به منژیت اما خداروشکر نداش پسرم

اگه داشته باشه چیکار باید کرد؟؟مادرشوهرم میگه اون موقع شوهرم(پسرش)نوزاد بود حالش بد میشه و از کمرش اب میگیرن

اگه داشته باشه چیکار باید کرد؟؟مادرشوهرم میگه اون موقع شوهرم(پسرش)نوزاد بود حالش بد میشه و از کمرش ا ...

باید حتما بستری بشه ودرمان کنن . خطرناکه .

از آب نخاع نمونه برداری کردن؟

نمیدونم چیزی نگفتن

➰ آخه تو چی میدونی ازم که*رو تنم جای چنگال گرگه*پا گذاشتم رو قلبم که له شم*ما کوچیکا خدامون بزرگه*من برم هیشکی تنها نمیشه *بغضی ابری برام وا  نمیشه
ان شاالله به حق این شب بزرگ خوب بشه و بیای بگی. امشب هر حاجتب داری خدا برآورده میکنه دعا کن عزیزم

التماس دعا😭🙏

اب کمر بچتو گرفتن؟ مال بچه منو گرفتن 😔😔😔مشکوک بود به منژیت اما خداروشکر نداش پسرم

نمیدونم. خداروشکر که نداشت ایشاالله هیچ بچه ای مریض نشه😭😭😭

نمیدونم. خداروشکر که نداشت ایشاالله هیچ بچه ای مریض نشه😭😭😭

ممنون گلپ .انشاله بچه شما هم صحیح وسالم برگرده بغلت .فک کنم واگیر دارم هس احتیاط کن او یگی بچتو