2777
2789
عنوان

لیله الرغائب یا شب ارزوها

61 بازدید | 5 پست

گلیا امشب اولین شب جمعه ماه رجب یعنی شب لیله الرغائب یا شب ارزوهاست . اول از همه این که حسابی برا هم دیگه دعا کنیم و اگر قابل دونستین بین دعاهاتون یه یادیم از من کنین .

از اعمال این روز روزه مستحبیه و اگر کسی اعمال دیگه ای از شب لیله الرغائب رو میدونه با ما هم به اشتراک بزاره . 

اینم دعاییه که من خیلی دوسش دارم برا این شب 

سبحان الله یا فارِجَ الهمُ و یا کاشف الغم فرج همی و یسر امری و الرحم ضعفی و قِلته حیلتی و الرزقنی حیثَ لا احتسِب یا رب العالمین

چشم عزیزم منم دعات میکنم لطفا اسمتو بگو...

من میخانم‌نمازشو بخونم.اگ دوس داشتین برای شمام بفرستم 

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمازشو به منم اگه میشه بگین 

چشم عزیزم بفرما..

اولین روز پنج شنبه ماه رجب روزه می‌داری و، چون شب جمعه داخل شد، ما بین نماز مغرب و عشا دوازده رکعت نماز می‌گزاری. هر دو رکعت به یک سلام و در هر رکعت از آن یک مرتبه «حمد» و سه مرتبه سوره «قدر» و دوازده مرتبه سوره «توحید» را میخوانی. چون از نماز فارغ شدی هفتاد مرتبه مى‌گویى؛

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ الْأُمِّیِّ وَ عَلَى آلِهِ وَ آلِ مُحَمَّدٍ.
خدایا! بر محمّد پیامبر درس ناخوانده و خاندانش درود فرست

سپس به سجده میروى و هفتاد مرتبه میگویى:

سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَ الرُّوحِ
پاک و منزّه است پروردگار فرشتگان و روح

آنگاه سر از سجده بر می‌دارى و هفتاد مرتبه مى گویى:

رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ إِنَّکَ أَنْتَ الْعَلِیُّ الْأَعْظَمُ
پروردگارا! مرا بیامرز و بر من مهرورز و از آنچه از من میدانى بگذر، تو خداى برتر و بزرگ ترى

دوباره به سجده مى روى و هفتاد مرتبه مى گویى:

سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِکَةِ وَ الرُّوحِ
پاک و منزّه است پروردگار فرشتگان و روح

سپس حاجت خود را میطلبى که به خواست خدا برآورده خواهد شد... منو از دعای خیرت بی نصیب نکنی گلم.برای امضام❤

دوس دارم منم یه روز بیام‌ تاپیک بزنم بگم وااااای خدا مرررسی🤩😍  که به منم یه کنجد یه عدس یه نخود یه لوبیا یه فندق دادی😍😍خدایا ینی میاد اون روز😞