2777
2789
عنوان

داستان تلخ دخترک چوپان چی شد

311 بازدید | 14 پست

چرا همیشه من دیر میرسم.

تا چندصفحشو خوندم .گفتم ناهار بذارم واسه شوهرم برگردم بخونم.دیدم ترکیده.

آخرش چی شد.من تا اونجا خوندم که امیر برا پسر دار شدن زن دوم میگیره.

دارم از کنجکاوی میترکم.یکی بیاد بگه چی شد

نبضی دیگر در رگهای من

زن جدید بچشو میکشه بعدم جنگ میشه امیر میمیره ولی قبلش ی پسر دیگه نیکبخت میاره...

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

هیچی میره جواهر و عقد میکنه،بعدش میزنه و نیکبخت حامله میشه پسر،،بعد به دنیا اومدن جهان پسرش،یه روز جواهر از حسادتش میره خفش میکنه تو خواب،بعد که امیر فهمید میره دنبالش که بکشتش فرار میکنه،،بعد دوباره نیکبخت حامله میشه پسر باز اسمش میزارن جهان

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد جنگ میشه امیر و باباش میرن جنگ کشته میشن،آبله میاد یکی از دختراش ابله میگیره میمیره

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

زن دوم میگیره بعدش خود مادربزرگه حامله میشه بچش هم پسره دیگه شاد و خوشحال ب دنیا میاد اما جواهرو طلاق نداده ی روز که بچه ها رو برده حموم تو حیاط سرش به دخترا گرمه یهو امیر میاد خونه و میره تو اتاق پیش پسرش جهان و صدای داد میاد 

جواهر جهان رو خفه کرده بود و بچه بیچاره مرده بود خلاصه فرار می‌کنه پدرشوهرش هم جواهر تا حد مرگ میزنه ولی اهالی نمیزارن بکشش و دیگه جواهر میره پی کارش..بعد دوباره حامله میشه پسر اسمشم جهان میزاره و...داستانش خیلی طولانیه 

زن جدبد پسر دار میشه یا دختر دار؟

زن جدید بچه دار نمیشه

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.

بعد عموی امیر که اسمش حسینه طرف دشمنه و با سربازا دشمن میاد تو ده شون میگرده مردم اذیت میکنه زنا و دخترا رو میفرسته برا دشمنش،بعد چون رسم دارن وقتی داداشش تو جنگ مرده میاد زن داداشش عقد میکنه که میشه مادرشوهر نیکبخت،،چشمشم دنبال نیکبخته میگه اگه بام  ازدواج نکنی دخترات میفرستم برا دشمن

هووش حامله نمیشه دخترک چوپان بچه پسر میاره هووش خفش مبکنه شوهرش  هوو رو بیرون میکنه جنگ شوروی و اینا میشه روستاشون خرابه میشه شوهرش کشته میشه عموی شوهرش میاد ادعای ارث و میکنه و همه چیزشون میگیره وادار مادر شوهرش میکنه که باهاش ازدواج کنه بعدم وادار دختر چوپان میکنه که ازدواج کنه باهاش بعد با مادر شوهرش هوو میشه  از دست شوهر جدیدش که عموی امیر بوده دخترا رو فراری میده یکیش ابله میگیره میمیره یکیش هم میفرسته ایران که  میشه مادر همین نویسنده یکی دیگشم با اون خواهر شوهرش میره که  کلفت خان شده بوده بعدا خا دختر چوپانم فرار میکنه میاد ایران طلاق میگیره از شوهرش بعدم میره افغانستان با پسرش جهان زندگی میکنه 

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست