2777
2789
عنوان

برنامه شاد♀‍🤦🏻 ی لحظه بیاین..😑

184 بازدید | 12 پست

شنیدم بعضیا شادشون رایگانه . آخه چطور ؟؟ رمزی چیزی داره ک رایگان شه؟

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیش اینترنتش؟

مشکلی نداره کلا رایگانه رمز نداره

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

نمدونم

منو ک روانی کرده اه داغونه داااغون

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼                                                                

🔻مصرف شاد در همه اپراتورها با فعال سازی کد رایگان است.

🔹کد فعال سازی در اپراتور همراه اول

*۱۰۰*۱۳۱#

🔹کد غیر فعال سازی در اپراتور همراه اول

*۱۰۰*۱۳۲#

🔸کد فعال سازی در اپراتور ایرانسل

*۵۵۵*۳*۳#

🔸کد غیر فعال سازی در اپراتور ایرانسل

*۵۵۵*۳*۴#

ℹ️لارم به  توضیح است؛ پس از فعالسازی اینترنت رایگان، در صورت نیاز به دسترسی به سایر سامانه ها باید کد غیرفعالسازی شماره گیری شود.

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

باید سیمکارت دانش آموزی داشته باشی

سیمکارت دانش آموزی هم همش دروغه  

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤