2777
2789

سلام. من 43روزه زایمان کردم اماخونریزیم هنوزقطع نشده تا25روزگی کمترازپریدی بود بعدیه2یا3روزقطع شدبعدش دوبا ه شروع شد الان اندازه خونریزی پریدیه. ب نظرتون طبیعیه؟ بابچه کوچیک نمیتونم برم دکترکسی روهم ندارم بچه روبزارم پیشش

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

نه فک نکنم عادی باشه تا۴۰روز خونریزیت باید قطع میشد دیگه .... حتما برو دکتر

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ۲۵روزه زایمان کردم.من لک بینی‌دارم .بچت ارومه؟؟؟شبا گریه نمیکنه؟؟؟

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
منم ۲۵روزه زایمان کردم.من لک بینی‌دارم .بچت ارومه؟؟؟شبا گریه نمیکنه؟؟؟

نه وای دیگ روانی شدم اریه طرف بچه اینقد گریه میکنه ک تاساعت 4و5صبح بیدارم ازیه طرف خونریزیم قطع نمیشه احساس میکنم هرروززیادترمیشه خونریزیم. خدامیدونه چ بلایی سرم اوردن دکتراک خونریزیم قطع نمیشه

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
نه وای دیگ روانی شدم اریه طرف بچه اینقد گریه میکنه ک تاساعت 4و5صبح بیدارم ازیه طرف خونریزیم قطع نمیش ...

بچه من زیاد اذیت نمیکنه فقط بعضی وقتا دلش درد میکنه اذیت میکنه.من سزارین شدم سر درد و کمر درد دارم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم