2777
2789
عنوان

بچه ها فال میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم پیام بده اونجا برات میگیرم

خدایی شارژ میگیری 😐🤣🤣🤣🤣

وقتی با نظرم موافق نیستی خواهشا ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم عقاید ادما باهم فرق داره 🦋یاد گرفتم فراموش کنم آدمایی رو که فراموشم کردن یا تو شرایط سخت ولم کردن... دعا کنید اونی که میخوام امسال بشه 🥺🥺 ان الله بالغ امره ♥️کتاب خیلی دوست دارم یکی از ارزوهام اینه وقتی ازدواج کردم رفتم خونه خودم یه قفسه کتاب داشته باشم ... ابجیا میشه برام صلوات بفرستین 🥺♥️                                 
دمت گرم، بمنم  بگو نتیجه رو

منظورم اینه اسی صلواتی برا من بگیره اگه درست بود من ب شماها میگم ک براش شارژ بفرستین براتون بگیره😁😜

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
خدایی شارژ میگیری 😐🤣🤣🤣🤣

میدونی وقتی میای رایگان یکاری کنی یجوری میکنن ک انگار وظیفته ولی خب اینجوری نیسش وقتی هم میگی پولی ناراحت میشن ادم ناراحت میشه وقتی رایگان یکاری کنه و بعدش یجور دگ رفتار بشه باهاش پس همون پولی میشه ک طرف قدر حرفی ک میزنیم رو بدونه.

پس معلومه بجای فال میخای چرت و پرت تحویل مردم بدی

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
😂😂😂

عه جومونگ 😭😍بازم دیدمت ک💔

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
پس معلومه بجای فال میخای چرت و پرت تحویل مردم بدی

همون بهتر برید 40 تومن بدید برات فال بگیرم بگن بعد بگیددد واااای چقدر درست بود درحالی ک واس مام همونع😐😂

عه جومونگ 😭😍بازم دیدمت ک💔

سلام عشقم چطوریییی؟😍😂😂

بیا بخلم گریه نکن🥺

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
همون بهتر برید 40 تومن بدید برات فال بگیرم بگن بعد بگیددد واااای چقدر درست بود درحالی ک واس مام همون ...

بابا فال خره کیه😁

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈
سلام عشقم چطوریییی؟😍😂😂 بیا بخلم گریه نکن🥺

ترو دیدم حال اومدم 😭خودت چطوری؟ ینی بیام بغل جومونگ؟😭😍من جیییییغ من غششش 

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
ترو دیدم حال اومدم 😭خودت چطوری؟ ینی برم بغل جومونگ؟😭😍من جیییییغ من غششش 

عزیزممم🥺😍

خودمم که عالییی تو گوگوریو داره برف میباره نگم برات🤤😂

بله بله بیا بغل جومونگ🎎

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣