2777
2789
عنوان

خواااااهش میکنم .کممممک

103 بازدید | 13 پست

نصف شب با حس سنگینی شکم و حالت تهوع بیدار شدم .

گلاب به روتون استفراغ و اسهال شدید دارم .

حالت تهوع 

ودل پیچه هم دارم جوری که بلند میشم نفسم بند میاد 

دمنوش پونه اومدم بخورم عقم میگیره چ کنم 

تنها هم هستم نمیتونم برم اورژانس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌برات‌ختم‌ صلوات‌میزارم‌زودی خوب بشی ولی دکتر برو

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
وای خیلی بده خیلی  من تب و لرزم دارم  شاید کروناس نمیدونم

منم تب ولرز دارم...سرم هم سنگینی میکنه..گلو درد هم کمی دارم..ولی چیزی که بیشتراذیتم میکنه تهوع هستش

دوست دختر ممد تنها کسیکه به ممد میگه: محمد😐🤭
وای خیلی بده خیلی  من تب و لرزم دارم  شاید کروناس نمیدونم

من دیروز برای کارای دانشگاه گفتن حضوری باید بیای..رفتم اومدم شبش اینطوری شدم...ماسک هم داشتم..اما خب محیط آلودس..فک نکنم کرونا باشه...گمونم آنفولانزایی سرماخوردگی چیزیه

دوست دختر ممد تنها کسیکه به ممد میگه: محمد😐🤭