2777
2789
عنوان

بابای عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 64 پست
اونایی که میگن چرا کتک خوردی همونایین که وقتی رومینارو باباش کشت گفتن نباید با پسرع میرفت متاسفم برا ...

قضیه چیه؟:/رومینا بحثش فرق میکنه کوتاهی از پدر بود که‌نتونست جلوی دخترشو بگیره 

یه کنکوریه روانی👀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی که میگن چرا کتک خوردی همونایین که وقتی رومینارو باباش کشت گفتن نباید با پسرع میرفت متاسفم برا ...

حالا مثلا فکرکردی رگت رو بزنی چی میشه؟اوضاع بهترمیشه و بابات مهربون میشه؟

با اینکار فقط ابروی خودت و پدرت میره و ایندت نابود میشه

یکی بگه چجوری قفل کنم بلد نیسم

ببین منو صبر کن یه لحظه ازت خواهش میکنم بیا حرف بزنیم منم خواهرم هیچ محبتی از پدر ندیده حالت رو درک میکنم

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

از بابات ناراحتی

از بقیه چی؟

کسیو دوس داری؟

بخاطر اون اینکارو نکن

نمیدونم قضیه چیه

میتونی اینجا بگی و خودتو سبک کنی

نذارچیزی تو دلت بمونه

البته اینجا هم جای مناسبی نیس ، یعنی بعضیا نمیذارن

هر چقدرم الان عصبی باشی یه روز آتیشت خاموش میشه

بهترین کار اینه که دست به هیچی نزنی تا هر وقت خودت صلاح دونستی

چون الان وقت تصمیم گیری نیس ، تو بشدت ناراحتی و نمیتونی درست تمرکز کنی و فکر کنی

نه پناه دارم نه پول نه هیچی بچه رو هم ازم میگیره اونوقت

عزیزم اگر میتونی یه کار پیداکن و خودت کارکن مستقل بشی میدونم بی پناهی خیلی سخته ولی شماهم یک بانو هستید و قطعا قوی پس میتونید..نگران بچه هم نباشید تلاش خودتون رو بکنید که باشما بمونه اگرهم نشد اشکال نداره بزارید با باباش بره و شما بهش سر بزنید خودتون رو بخاطر بچه فدا نکنید اون بچه یه مادر مهربون با یه اعصاب اروم میخواد نه یه مادر افسرده و خشمگین البته ببخشید رک گفتم...

ولی قبل از هرکاری اول برید پیش مشاوره هم شما وهم همسرتون امیدوارم که مشکلتون حل بشه و کار به طلاق نرسه