2777
2789
عنوان

خواب و کابوس های هرشبم تروخدا کمممممک

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 64 پست
برادر من چند ساله هر شب خواب می بینه یه عده دارن سرش رو به طرز وحشتناکی میبرن و همش با داد از خواب ب ...

خب نمیشه بگید شبا سوره ناس و فلق و حمد ده بار بخونه یه قرآن هم بزارید تو اتاقش یا این سوره ها رو با زعفرون بنویسید رو کاغذ سفید بدید سه روز از آبش بخوره شاید فایده داشت اگر چیزی باشه واقعا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نمیشه بگید شبا سوره ناس و فلق و حمد ده بار بخونه یه قرآن هم بزارید تو اتاقش یا این سوره ها رو با ...

ممنون عزیزم ❤️حتما به مامانم میگم این کارهارو بکنه انشالله که خوب بشه

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
میگم قشنگم نمیدونی دقیقا چی میبینه یعنی شخص یا شکل خاصی ؟

چند وقت  پیش که پیشش بودم میگفت چند تا از ما بهترون ریخته بودن سرش تو خواب داشتن اذیتش میکردن دیگه نمیدونم هر دفعه همونان یا نه

چند وقت  پیش که پیشش بودم میگفت چند تا از ما بهترون ریخته بودن سرش تو خواب داشتن اذیتش میکردن د ...

آها میخواستم ببینم همونا هستن یا نه اون سوره ها رو خوندنش و نوشتن و از اب خوردنش حتما انجام بدین براش اگر خودشم بخونه چه بهتر اگر نه همون از آبش بخوره اگر برطرف نشد بگو یه کار دیگه بهت بگم عزیزم 

آها میخواستم ببینم همونا هستن یا نه اون سوره ها رو خوندنش و نوشتن و از اب خوردنش حتما انجام بدین برا ...

چشم عزیزم حتما ممنون از مهربونی و وقتی که گذاشتی😘

من خواب خوب و بد باهم میبینم و جالبیش اینجاست ک تکرارین و تو خواب میدونم ک قبلا هم این خواب رو دیدم. 

بعضی وقتا فرق میکنه ولی موضوع همون بعد از ظهر خواب بودم ترسیده بودم بیدار شدم دست و پام خواب بود رنگم پریده بود اعصابم داغون. 

کوفتم شد خواب

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
من خواب خوب و بد باهم میبینم و جالبیش اینجاست ک تکرارین و تو خواب میدونم ک قبلا هم این خواب رو دیدم. ...

اگر تو خواب میدونی داری خواب میبنی و واقعی نیست بهش میگن رویای شفاف منم همینجوریم 

اگر تو خواب میدونی داری خواب میبنی و واقعی نیست بهش میگن رویای شفاف منم همینجوریم 

اره مثلا همین بعد از ظهر تو خواب میگفتم کاش الان شوهرم بود بیدارم میکرد. 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
اره مثلا همین بعد از ظهر تو خواب میگفتم کاش الان شوهرم بود بیدارم میکرد. 

من بعضی وقتا خوابایی که دوست ندارم می‌خوام زود تر بیدار شم چشام تو خواب می‌بندم بعدش چشمای خودم باز میکنم یکم تمرین میخواد اولاش سخته دفعه بعد یه امتحان کن ببین برای تو هم جواب میده