سلام خانما من مدت طولانیه که هرشب خوابای بد و کابوس میبینم یعنی صبح که بیدار میشم تنم و ذهنم کاملا خستش انگار که اصلا نخوابیدم نصف مدتی که من خوابم رو در حال خواب دیدنم خوابایی که یادم هم میمونن زلزله آتیش سوزی سیل یکی مرده جشن عروسی و.....خسته شدم دیگه😪
برادر من چند ساله هر شب خواب می بینه یه عده دارن سرش رو به طرز وحشتناکی میبرن و همش با داد از خواب ب ...
خب نمیشه بگید شبا سوره ناس و فلق و حمد ده بار بخونه یه قرآن هم بزارید تو اتاقش یا این سوره ها رو با زعفرون بنویسید رو کاغذ سفید بدید سه روز از آبش بخوره شاید فایده داشت اگر چیزی باشه واقعا
چند وقت پیش که پیشش بودم میگفت چند تا از ما بهترون ریخته بودن سرش تو خواب داشتن اذیتش میکردن د ...
آها میخواستم ببینم همونا هستن یا نه اون سوره ها رو خوندنش و نوشتن و از اب خوردنش حتما انجام بدین براش اگر خودشم بخونه چه بهتر اگر نه همون از آبش بخوره اگر برطرف نشد بگو یه کار دیگه بهت بگم عزیزم
اره مثلا همین بعد از ظهر تو خواب میگفتم کاش الان شوهرم بود بیدارم میکرد.
من بعضی وقتا خوابایی که دوست ندارم میخوام زود تر بیدار شم چشام تو خواب میبندم بعدش چشمای خودم باز میکنم یکم تمرین میخواد اولاش سخته دفعه بعد یه امتحان کن ببین برای تو هم جواب میده