من الان یه دختر با پوشس مناسبم همه فایلمون یا بدحجابن یا مناسب
من عاشق چادرم
یکی دوبار اومدم چادری شم نشد
مامان بابلمم خیلی خوششون نمیاد از چادر
چه کار کنم ؟؟
کمک کنین لطفا
وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
حجاب کاملا شخصیه به کسی ربطی نداره هرجور دوست داری میتونی حجاب داشته باشی خانواد ...
واقعا یعنی به حرف بقیه اهمیت ندم
شاید باورت نشه با چادر آرامش میگیرم
وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴ 💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.
خوب به چیزای خوب فک کن که این چادر چقد ارزش داره یادگاره مادرمون حضرت زهرا هستش ولی خیلی ارزش داره و اونییکه هم بپوشه برا خودش یه خانوم میشه خیلی هم احساس خوبی داره
عزیز اینجا شاید نتونن کمکی کنن بهتره از اونایی که متحول شدن و چادری شدن بپرسی جو نی نی سایت طوریه که زیاد به حجاب و چادر اعتقادی ندارن
به توفیق الهی تا 25سال آینده چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمیدونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای میکنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
هیچوقتتتت پاکی یه دختر تو حجاب نیست که تو با وقاحت تمام یجوری میگی بدحجاب انگار بدکارن
وا من خودم هم همینجورم یعنی من بدکارم
بدحجاب که بهتر از بی حجابه یعنی حجابش کامل نیست چون دوست داره اینجوری باشع
عزیز اینجا شاید نتونن کمکی کنن بهتره از اونایی که متحول شدن و چادری شدن بپرسی جو نی نی سایت طوریه که ...
شما چادری هستی؟