2777
2789

نمیتونم یه جا برم یا یکی میاد خونمون .من حالم خوبه انرژیم فول تامیفهمن مهمان دارم یا میخوام برم بیرون هی میگن کرونای انگلیسی اومده واااای نرو همش حال منفی به ادم تزریق میکنن.میگم منکه دارم رعایت میکنم .به مهمون نمیتونم بگم نیاید...یا کاری برام پیش بیاد یا بخوام به کلم هوا بدم.خسته شدم چپ و راست حرفشون کروناست.😞

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا همینن و جالب اینجاست خودشون چس مثقال رعایت نمیکنن

منو خسته کردن.شوهرم میگه قوی باش حرفشون روت اثر نذاره.ولی نمیشه😔

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 
شما خیلی مثبت نگر هستی 

تا وقتی کسی بهم فشار نیاره و حرف منفی نزنه مثبتم نه خیلی.ولی یکی زیاد موج منفی بده حالم بد میشه

تا وقتی کسی بهم فشار نیاره و حرف منفی نزنه مثبتم نه خیلی.ولی یکی زیاد موج منفی بده حالم بد میشه

کرونا شوخی نداره

شما بیمار بشی بخاطر ارتباط با خانواده ت ،اونا هم بیمار میشن 

اگر منفی نگر خانواده ت فقط درباره کروناس،اسمش منفی نگری نیس ،احتیاطه عزیزم 

کرونا شوخی نداره شما بیمار بشی بخاطر ارتباط با خانواده ت ،اونا هم بیمار میشن  اگر منفی نگر خا ...

اخه انقدر منم همیشه خونه هستم کاری برام پیش بیاد میرم.

کرونا شوخی نداره شما بیمار بشی بخاطر ارتباط با خانواده ت ،اونا هم بیمار میشن  اگر منفی نگر خا ...

همیشه منفی نگرن در همه ی موارد زندگی

اخه انقدر منم همیشه خونه هستم کاری برام پیش بیاد میرم.

ببین من یه مقاله isi برای همکاری بهم پیشنهاد شد،بخاطر کرونا قبول نکردم درصورتیکه توی آینده خیلی بدرد میخورد 

سر سلامتی خانواده م نتونستم ریسک کنم 

همه خسته شدن از خونه نشینی .ولی تحمل کن