2777
2789

روز ولن خاستم بهش تبریک بگم با کلی شوق و ذوق بهش پیم دادم با سرد رفتاریش ذوقم زد خابوند🙂حتا جواب سلامم با بی میلی داد... اخرش گفت شارژ گوشیم کمه از اون موقع تا الان نه من بهش پیم دادم نه اون البته ناگفته نمونه من خیلی قبلا پیشقدم میشدم واس چت و خودم اول بهش پیم میدادم ولی دیگه خسته شدم🙃اون قبلا فوقش یه روز میتونست بدون من دووم بیاره ولی الان تا یه هفته میتونه ازم بی خبر بمونه🙃قبلا هم مورد داشتم🙂ولی یه حسی بهم میگه اون پیم میده... اخه حرف کات نبود وسط فقط قهر کرد رفت... ولی بیادم دیگه تحویلش نمیگیرم... بگزریم... چرا اینقد عوض شد؟ یهو عوض شد... الان نه گریه میکنم نه درد میکشم ولی یهو دلم گرفت نمیدونم چرا♥️🙂

دوست _پسر_خر_است#

دوست_پسر#

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😣😔

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
😔😔

اشتی کردی با نامزدت؟

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
؟؟ 

عشقشون تاریخ مصرف داره. اوایل خیلی داغن و بعد مدتی که طرف عادی شد کاملا برعکس میشن. یا دختر دیگه ای بهشون پا بده حرفای قبلیشون فراموش میشه. باعث ناراحتیه خودمه گفتن اینا ولی الان 85 درصد پسرها .....................