2777
2789
عنوان

به نظرتون کار اشتباهی میکنم ؟؟؟؟؟؟

308 بازدید | 10 پست

پسرم نیمه دومیه و تازه پنج سالش شده از چهار سالگی شروع کردم ریاضی کلاس اول رو باهاش کار کردن الان عالی یاد گرفته سوال میدم حل میکنه میخوام خوندن و نوشتن رو هم شروع کنم 

از کتاب کلاس اول پسر بزرگم و کتاب کلاغ سپید گاج فارسی و ریاضیش استفاده میکنم پسرم سال بعد میره پیش دبستانی 

من به خاطر علاقه اش به درس بهش شروع کردم خیلی علاقه نشون میده و خسته گی نداره ماشالله به نظرتون بره کلاس اول به مشکل بر میخوره چون همه رو بلده یا نه

برادرش کلاس اول بود من بهش نشانه هارو میگفتم به صورت اتفاقی فهمیدم که اکثر نشانه هارو که من به برادرش نشون میدادم میشناخت و میخوند برام اون موقع خیلی کوچیکتر بود الان چند تا کلمه مینویسه و میخونه من هنوز نشانه هارو شروع نکردم گفتم چون سنگینه بعد اتمام ریاضی فارسی رو شروع میکنم جدول ضرب که با برادرش میخونم رو نصفش رو حفظ کرده از برادرش میپرسم این جواب میده شعر رو من با برادرش تمرین کردنی اینم یاد گرفت حتی زودتر از بزرگه و حفظه 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
فکر کنم اره خسته میشه ازمدرسه  ولی گیراییش بالاست

از مدرسه و درس زده میشه یعنی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن اشتباهه ولی من با بچم میکنم ۱۰۰٪ من میگم باید تیز هوشان بخونه باید چندتا زبان بلد باشه حرفه ای ...

بچه شما چند سالشه عزیزم

جاری من یاد داد به بچه هاش از ۴ سالگی،الان هیچ مشکلی ندارن . فقط شعرم بده حفظ کنه خیلی خوبه

باشه ممنونم  عزیزم 💖 قبل کرونا مهدکودک میرفت الان باید خودم باهاش کار کنم

هزارماشالله. فقط عزیزم خوندن نوشتن ک یاد دادی باکتاب قصه وشاهنامه سرگرمش کن درس دیگ باهاش کارنکن ک بعدا کتاب درسی ولسش تکراری نیاد. مثلا کتاب قصه رو بده دستش بگو بخونه بجای کتاب درسی

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
سلام عزیز پاسخ داده بودی پیامت نیامده بود

یادم نمونده گلم😅

هزارماشالله. فقط عزیزم خوندن نوشتن ک یاد دادی باکتاب قصه وشاهنامه سرگرمش کن درس دیگ باهاش کارنکن ک ب ...

چشم عزیزم