2777
2789

سلام، 

تا حالا شده بسته مهم و آسیب پذیری رو پست کنید? یه چیزی مثل بوم نقاشی که نباید تحت فشار قرار بگیره تا سالم به مقصد برسه. میخواستم یه بوم نقاشی واسه یکی ارسال کنم ، بردم پست گفتن ممکنه تو راه آسیب ببینه ، مسئولیت قبول نمی کنیم و..... حتی اگه پست از نوع پیشتاز باشه !! پس اونايي که اجناس شکستنی پست میکنن چیکار میکنن آخه ?!  

پیشتاز سرعتش بیشتره 

میتونی با مسافر اتوبوس یا آژانس بفرستی

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

باید خودشون قشنگ بسته بندی کنن مت چند بار وسیله فرستادم با اینکه شکستی نبود اینقد چیز میز گذاشتن دورش. بگو بسته بندی کنن یا خودت از این مشما حباب آرا ببر بپیچ دورش بعد بزار تو کارتون

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه هزینه ارسال با آژانس خیلی زیاد میشه 

آگه شهرستانه بسته بندی کن بده اتوبوس ببره آگه نزدیک بده پیک

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
باید خودشون قشنگ بسته بندی کنن مت چند بار وسیله فرستادم با اینکه شکستی نبود اینقد چیز میز گذاشتن دور ...

پس بهتره ببره یه اداره پست دیگه ، امکانات پستی اینجا خوب نیست 

پس بهتره ببره یه اداره پست دیگه ، امکانات پستی اینجا خوب نیست 

من فقط میدونم چاقو و لوازم برنده و اشتعال زا رو پست نمی بره شکستنی رو نمیدونم. تیپاکس هم خوبه آگه شهر مبدا و شهر مقصد تیپاکس دارن 

آگه شهرستانه بسته بندی کن بده اتوبوس ببره آگه نزدیک بده پیک

آخه میدونی ، میخوام سورپرايز باشه ، دارم این و به عنوان کادو میفرستم ، میخواستم یه راست برسه در خونشون 

آخه میدونی ، میخوام سورپرايز باشه ، دارم این و به عنوان کادو میفرستم ، میخواستم یه راست برسه در خونش ...

چه هیجان انگیز