2777
2789
عنوان

کسی و ندارم برام دعا کنه😢

165 بازدید | 40 پست

کسی وندارم برام دعا کنه چشمای خیسمو ببینه حتی انگار خدا هم ترکم کرده 

بعد از پنج سال ولم کرد بدون هیچ توضیحی فردا میرم سمت خونشون شاید بیاد باهام حرف بزنه 

توروخدا برام دعا کنید برگرده خیلی دارم عذاب میکش دلم میخاد بمیرم

دوس پسرت؟

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤

قصدت ازدواجه؟

میخوای یه دعای مجرب بهت بگم

1 تیر ماه 1400 دقیقا روز تولد امام رضا بیبی چکم مثبت شد میترسیدم بیبی چک بزنم میترسیدم منفی بشه دیگه از حرفا و زخم زبونای شوهرم خسته شده بودم یه بار تو دعوا شوهرم بهم گفت امیدوارم نازا باشی تا من یه دلیل محکم واسه طلاق دادنت داشته باشم خیلی دلم شکست خدا جواب دل شکستمو داد...روز ولادت اقام یه حمد و سوره خوندم یکم با اقا درد و دل کردم گفتم اقا جون امروز تولدته این حمد و سوره کادوی من به شما،توام امروز بمن یه عیدی بده بیبی چکم مثبت شه و شد من نی نیمو از اقا کادو گرفتم😍😍                                                مامان مهربونم بیشتر از ده ساله که از پیشم رفتی خیلی دلتنگتم داغونم کردی🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قصدت ازدواجه؟ میخوای یه دعای مجرب بهت بگم

عزیزم اگه بلدی ب منم بگو لطفا

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...
قصدت ازدواجه؟ میخوای یه دعای مجرب بهت بگم

به من بگو لطفا

البته همکارمه

من کمی مایلم بهش.خودشم انگار آره

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
به من بگو لطفا البته همکارمه من کمی مایلم بهش.خودشم انگار آره

دعا برای اینکه اونم‌عاشقت بشه؟

بیا خصوصی

هیچ کس و ندارم بابام تو کماست مادرمم انگار اصلا منو نمیبینه توروخدا شماهابرام دعا کنید ک خدا هم ولم ...

حمد هم میخونم

امیدت به خدا باشه عزیزم

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp