2777
2789

دقیقا گاهی شورشو در میاره من ک انفالو کردم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من فک میکنم‌گاهی خیلییی دیگه مردارو کدچیک‌میدونه ولی خب خیلییی چیزایی ک‌میگه چشم خانومارو باز کرده و خیلیی خوبه همین‌ک‌حقمونو بهمون یاداوری میکنه کافیه دیگه بقیشو خودمون باید تصمیم‌بگیریم چی برای ما خوبه و قابل انجامه چیش بده

انگار کامنت ها باید با هماهنگی باشه درسته

اره خیلیا گفتن ک وقتی مخالفت کردن کامنتشون پاک شده 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
این که خیلی بده داره فمینیسم رو بدنام میکنه

دقیقا گاهی خیلی تابوشکنی میکنه 

همه ی تابوها بد نیستن ک 

بعضی از کامنتا پر از عقده هست قبول داری

اره واقعن همینطوره خب تا یه وقتایی حق میدم ک اینجوری با نفرتو عقده حرف بزنن بلخره محدودیتاو اذیتای زیادی داریم‌هممون ولی نمیشه یه چیزی رو ب همه نسبت داد وهنه مردارو بد دونست یکم‌ملایم تر باشن بهتره

اره واقعن همینطوره خب تا یه وقتایی حق میدم ک اینجوری با نفرتو عقده حرف بزنن بلخره محدودیتاو اذیتای ز ...

دقت کردین نظراتی که بیشتر از روی عقده هست بیشتر لایک میخوره؟

Future assistant professor

چرا تاپیکِت در مورد برابری حقوق ترکید 😢 داشتم می خوندم نظراتُ 😔 راهی هست که برش گردونی. لطفا به نی نی یار بگو🙏برش گردونه. حداقل تا وقتی نظرات رو کامل خوندم

@نی_نی_یار_شب ، مهربون میشه اینکار رو برام بکنی❤

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...