2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 31 پست

کی گفته خانوم در اشتباهی دخترا از ماشین پسرا خوششوم میاد نه خود پسرا بزرگشون نکن الکی🙄

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
بی خیال حتما ادم مناسبت نبودن ارزش ناراحتی نداره تو خوب باش لازم نیس به کسی ثابتش کنی

خوب بودنی ک تهش تنها باشم چه فایده داره برام

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب بودنی ک تهش تنها باشم چه فایده داره برام

چرا تنها ☹میگم که بالاخره اونیکه واسه تو باشه پیداش میشه بعدم اگه الان به جای اینکه واسه دخترا تلاش کنی واسه موفقیتت تلاش کنی چند سال دیگه دخترا خودشون التماست میکنن

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
چرا تنها ☹میگم که بالاخره اونیکه واسه تو باشه پیداش میشه بعدم اگه الان به جای اینکه واسه دخترا تلاش ...

نمیدونم 

بیخیال دنیا جای آدمای خوب نیست 

نزنی میزننت 

ولی بیشتر از همه وقتی عصبی میشم که باید ثابت کنم خوبم و تهش نادیده گرفته شم

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
چون پسرای اینجوری اینقدر تمرین کردن که یاد گرفتن  میدونی زبون بازی بلدن گول زدن بلدن و‌‌.... ...

ینی من باید بد شم؟

خسته شدم از بس صبر کردم تا آدم خوب پیدا شه

همش میگم این دختره فرق داره ولی تهش ...

ینی من باید بد شم؟ خسته شدم از بس صبر کردم تا آدم خوب پیدا شه همش میگم این دختره فرق داره ولی تهش ...

نه از دوستات که‌ اینجورین برو یاد بگیر در کل

خانوما از کادو و گل و ....خوششون میاد 

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا
نمیدونم  بیخیال دنیا جای آدمای خوب نیست  نزنی میزننت  ولی بیشتر از همه وقتی عصبی م ...

اره قبول دارم جای ادما خوب نیس ✌🏻 من چی بگم تو عمرم دوس پسر نداشتم اما مامانم باور نمیکنه میگه بازیگوشی😒☹ ولی مهم نیس برام چون به خاطر مامانم کاری رو نمیکنم هر کاری که میکنم واسه خودمه تو هم اگه به خاطر بدست اوردن دل دخترا خوبی یا به خاطر اونا میخوای بد باشی خیلی اشتباه میکنی یکم واسه خودت ارزش قائل شو  مطمئن باش دخترایی که پَسِت زدن رفتن با بدا لیاقتشون همون بدا بودن لیاقت ادم خوب و نداشتن  ✌🏻💙

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
اره قبول دارم جای ادما خوب نیس ✌🏻 من چی بگم تو عمرم دوس پسر نداشتم اما مامانم باور نمیکنه میگه بازی ...

من از اول همیشه خوب بودم جدا یادم نمیاد به کسی بدی کرده باشم 

از آدمای زبون باز و لاشیم از اول بدم میومد 

دوست داشتم همیشه خوب باشم میخواستم تا تهش با یه نفر باشم و بعدم یه عمر باهم زندگی کنیم ولی الان ۲۱ سالم شده و خودمو میبینم که تنهام و حسرت یه قدم زدن دوتایی زیر بارون رو دلم مونده 

از اون طرف آدمای لاشیو میبینم هفته به هفته با یه آدم جدید میپرن واقعا اذیت میشم 

من از اول همیشه خوب بودم جدا یادم نمیاد به کسی بدی کرده باشم  از آدمای زبون باز و لاشیم از اول ...

حالا به نظرم رو ادم شناسیت کار کن اول که سمت دخترای بد نری ولت کنن  داغون شی بعدم اگه عاشق کسی شدی و ادم حسابی بود واقعا دوسش داشتی دو دستی بچسب بهش ولش نکن جایی بره 😂 بهش محبت کن زبونی، مخ دخترا با حرف  زده میشه بعدم باهاش راه بیا نازشو بکش مثلن اگه گفت نه بهم زنگ نزن باید بفهمی داره ناز میکنه یا واقعا مشکلی داره که نمیخواد زنگ بزنی 😂خلاصه خیلی سخته ولی امید وارم از پسش بر بیای😂

حالا به نظرم رو ادم شناسیت کار کن اول که سمت دخترای بد نری ولت کنن  داغون شی بعدم اگه ع ...

آدم شناسیم خوبه اتفاقا 

ولی اشتباهاتم تو رفتارم و این که بهشون محبت کنی زیاد و در دسترس باشی ازت زده میشن مثلا با یکی رفیق بودم همه جوره بهش اهمیت دادم و همیشه حرف میزدیم ولی براش تکراری شدم و تهش رفت دنبال یه پسر دیگه 

آدم شناسیم خوبه اتفاقا  ولی اشتباهاتم تو رفتارم و این که بهشون محبت کنی زیاد و در دسترس باشی ا ...

مطمئنی رفت با پسر دیگه؟ دوست معمولی بودین رفت با پسر دیگه یا رلت بود و خیانت کرد؟ به هر حال مهم نیس ایشالا جفت روحیت و همونی که خودت میخوای و  پیدا میکنی  🌹

مطمئنی رفت با پسر دیگه؟ دوست معمولی بودین رفت با پسر دیگه یا رلت بود و خیانت کرد؟ به هر حال مهم نیس ...

والا من ازش خوشم میومد ولی به چشم اون یه دوست معمولی بودم خیلی بهش فهموندم ولی نمیخواست منو چون در دسترسش بودم

آخرش غیب شده بود ک از زبونش کشیدم به کسی علاقه مند شده و رابطمون تمومه😊

مرسی😊❤

دلایل مختلفی داره، اولا پسرایی که هرچقدر رابطه ی جدی تر و عمیق تری با دخترای بیشتری داشته باشن بلدتر هستن و این توی رفتارشون هم اثر میذاره و دیگران جذبشون میشن. یعنی حتی افرادی که خود اون پسرها اصلا مخاطب خودشون نمیدونن. حتی دخترهای مذهبی هم گاهی عاشق اینجوری پسرها میشن.

یک دلیل دیگه اش سن کم و تجربه ی محدود در ایران هستش.

یک دلیلش آموزش غلطه این عقیده است که اگه عاشقی باید ایراداشو نادیده بگیری.

یک دلیلش این توهمه که «وای این با خیلیاس یا خیلیا دنبالشن ولی اگه من بدستش بیارم چی میشه» و این حس بهش دست میده که همه انگشت به دهن میمونن الان، غافل از اینکه اون جنس بنجله.

یک دلیلش گرایش ناخوداگاه آدم ها به چیزیه که افراد بیشتری دنبالش.

دلایل مختلفی داره، اولا پسرایی که هرچقدر رابطه ی جدی تر و عمیق تری با دخترای بیشتری داشته باشن بلدتر ...

خو میگن هرچی کمتر محل بزاری بیشتر میان سمتت