2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟

230 بازدید | 31 پست

چرا دخترا از پسرای بد و هفت خط خوششون میاد 

میدونن طرف لاشیه ولی امید دارن درستش کنن و باهاش میرن

از اون طرف پسرای خوبو کلا ندید میگیرن 

دیدم خیلیا میگفتن اینطور نیست من اینطور نیستم

ولی تهش بازم رفتن با یه پسر بد 

بعد که شکست خوردن میگن همه پسرا بدن و عوضین

پ.ن: دخترایی که کلا اهل دوستی نیستن و مذهبین رو فاکتور بگیرین

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مذهبی نیستم ولی اهل دوستیم حداقل فعلا نیستم ولی تو دوستام که دیدم اغلب یه حس مادرانه ای پیدا میکن ...

خب چاره چیه بنظرت

کاش کودک بودیم تا بزرگترین خطای ما خط خطی کردن روی دیوارها بود نه دل انسان ها...!!
چه باید کرد اخه منم باید بد شم؟

چه خبرهه 😂الان یه تاپیکی بودم همه دخترا میگفتن پسر خوب وجود نداره همه پسرا بدن  دیدمون خرابه نسبت به پسرا

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
من مذهبی نیستم ولی اهل دوستیم حداقل فعلا نیستم ولی تو دوستام که دیدم اغلب یه حس مادرانه ای پیدا میکن ...

حس مادرانه😐😬

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
چه خبرهه 😂الان یه تاپیکی بودم همه دخترا میگفتن پسر خوب وجود نداره همه پسرا بدن  دیدمون خرابه ن ...

دقیقا چیزی ک من گفتم

منی که خوبم همش باید ضربه بخورم و چون بقیه بدا رو دیدن قضاوت شم 

اونوقت من به همون آدما پیشنهاد بدم رد میکنن بازم میرن پی یکی مث همون بده

دقیقا چیزی ک من گفتم منی که خوبم همش باید ضربه بخورم و چون بقیه بدا رو دیدن قضاوت شم  اونوقت ...

بی خیال حتما ادم مناسبت نبودن ارزش ناراحتی نداره تو خوب باش لازم نیس به کسی ثابتش کنی

خب اشتباه میکنن دیگه

منکه شوهرم پسره خوب و پاک و ساده و مظلومی بود و هنوزم هست. وقتی میخواست پیشنهاد بده زبونش بند اومده بود. باهاش ازدواج کردم هیچ مشکلی هم ندارم.

اون دخترا هم باید بدونن هیچ هفت خطی رو نمیتونن آدم کنن. گرگ زاده عاقبت گرگ شود.

ازدواج رو به شوخی گرفتن. باید با آدمی ازدواج کرد که اخلاق داشته باشه