2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولي خانوادم خيلي كاري ندارند يه زماني شبا كه خيلي بيدار ميموندم براي درس ديگه ميومدن چراغ خاموش ميكردن ولي الان كاري ندارن

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

چرا گیر بدن؟ من موندم

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
بگن برا بدن ضرر داره اینا واسه ضررش خیلی نگرانمن

وا

چند سالته

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
بچه ها یه سوال یه دختر پر موی ۱۳ ساله مادرش نمیزاره پاشو ژیلت بزنه آخه چرا؟؟؟برای دختر عموم میخوام ر ...

😕🤷🏻‍♀️

شاید بخاطر اینکه میترسه دخترش پررو شه 

خوشبحالت چقد زود میتونی بخوابی و بیدار شی🥺😍

مرسي😇 

عادتيه و اينكه هر شب برنامه فردام رو مينويسم و همين باعث شده هدفمند تَر بخوابم بيدار شم مثلا امروز صبح ساعت ٧ صبح باشگاه بودم 

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
مرسي😇  عادتيه و اينكه هر شب برنامه فردام رو مينويسم و همين باعث شده هدفمند تَر بخوابم بيدار ش ...

افرین عالیههههه

منم ازین ب بعد زود میخوابم ک اینجوری شم😃

۱۷ سالمه ولی الان چون کرونای خفیف گرفتم میگن خوابت کمه و باید زیاد بخوابی ک زودتر خوب شی

انشاالله كه زود تَر حالتون بهبود پيدا كنه 

ولي سواي بيماري سعي كنيد عادت كنيد زود بخوابيد دير خوابيدن به شدت تعادل هورمون ها رو بهم ميريزه و روي وزن و پوست و حافظه تون در طولاني مدت اثر ميذاره 

افرین عالیههههه منم ازین ب بعد زود میخوابم ک اینجوری شم😃

موفق باشيد😉🌹