2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ثبت نام تو سایت بهزیستی خودشون تماس میگیرن با همسرت میری جلسه فرم پر میکنید به سن بالا نوزاد نمیدن یک مشت حرفای ناخوشایند تحویلتون میدن و اگر پسر بخای روند جلسات سریعتر جلو میرود و بعد جلسه و ارزیابی و بازدید منزل و ....

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
چ حرفایی مثلا

متاسفانه اینکه بچه ها ممکن مریض باشند حواستون جمع کنید که پس نیارید نوزادها ممکن از مادران معتاد باشند و ‌

...

خب مراحلش چیه؟بعد نوزادو میدن؟من هر کاری بگن راضیم انجام بدم

من دقیق نمیدونم ولی باید مدارک پزشکی تون مبنی بر اینکه بچه دار نمیشین رو ارایه بدین بعد میان بازرسی از خونه و یه چند جلسه هم باید برید مشاوره ...بعد باید تعهد بدین دور از جونتون بعد فوتتون یک سوم اموالتون ب بچه برسه و همچنین باید بچه رو بیمه کنید و ماهیانه یه مبلغی ب حسابش بریزین...۶ ماه اول آزمایشیه و بعد شناسنامه ب نام خودتون و همسرتون میدن

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
من دقیق نمیدونم ولی باید مدارک پزشکی تون مبنی بر اینکه بچه دار نمیشین رو ارایه بدین بعد میان بازرسی ...

من ایران زندگی نمی کنم ۔ اونوقت اصلا بهم میدن؟

سن بالا یعنی چند سال

از یک مقطع سنی مشخصی برای مرد و زن خواهان سرپرستی نوزاد نمیدن فکر کنم ۳۵ باز این عدد مطمئن  نیستم عزیزم

از یک مقطع سنی مشخصی برای مرد و زن خواهان سرپرستی نوزاد نمیدن فکر کنم ۳۵ باز این عدد مطمئن  نیس ...

پس به من ممکنه ندن۔ بلای سی و پنجم  تقریبا سی ونه

متاسفانه اینکه بچه ها ممکن مریض باشند حواستون جمع کنید که پس نیارید نوزادها ممکن از مادران معتاد باش ...

تو محله ما ینفر بود 3 تا بچه کوچیک داشت هر 3 تا معتاد. دادنشون بهزیستی. فقط میتونم بگم لعنت ب اینجور پدرو مادری 

زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱
پس به من ممکنه ندن۔ بلای سی و پنجم  تقریبا سی ونه

میدن عزیزم اون واسه خانم های بالای ۵۰ هس

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...