2777
2789
عنوان

چرا اینجا این‌جوریه؟

330 بازدید | 39 پست

ما میایم اینجا ک با هم گپ بزنیم. درددل کنیم. مشورت کنیم. ولی من اغلب مواقع وقت نمیکنم بیام. در خد یک ساعت در روز اخرشه

بعضی روزا مث چند روز اخیر، ب دلایلی خیلی میام، تهش همیشه اعصابم خورد میشه.خیچ وقت بعد هز چندساعت تو اسن سایت موندن، اعصابم اروم‌نمیمونه. 

محاله کسی باهام دعوا نکنه. توهین نکنه. کلا حس میکنم همه اینجان تا دعوا کنن! من اصلا نمیفهمم چرا.

اخه چرا انقد بی اعصاب اخه؟

پس اون دوستای گلی ک تو مواقع غصه و ناراحتی، کمک میکردن ب هم کجان؟ من خیلی کاربر ماه میشناسم. چرا این روزا ب پستم نمیخورن؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

نمیدونم والا

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره...خیلی بده

همش ضدحال میزنن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بالاخره هر بحثی از یه جایی شروع میشه و یه جا پایانش هست

شما سعی کن شروع کننده نباشی و کشش ندی یا حداقل تموم کننده باشی

من که تا حالا با کسی دعوام نشده

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
جدی نگیر...  فضای مجازی همینه عزیزجانان    

اره متاسفانه. فقط بدیش اینه ک ادمای پشتش واقعین😬 

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

من الان ۳ ساله عضو این سایتم جدیدا اینطور شده نمیدونم چرا قبلا مشکلی داشتی کلی همه دلداری میدادن و راه و چاره

الان میان ۲۰ سوالی راه میندازن و سرزنش

چی بگم

ولی هنوز خیلیا ماهن اینجا گلم غصه نخور فکرتم درگیر این مسائل نکن حامله ای

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤
اره 😍والا بیاید به کم انرژی خوب بهم بدید

بچت قراره بشه بهترین دوستت ، کلی باهم خوش میگذرونین میرین تفریح دوتایی😍😁 

تو یه مامان فوق العاده میشییییییی🤗💪⁦✌️⁩⁦✌️⁩⁦✌️⁩⁦✌️⁩🌈🌈🌈

به خاطر سو تفاهم ها 

بعضی ها کلا بی اعتماد و میگن دروغ میگین مثلا به یه نفر که ساعت۳ شب تامین زده بود میخوام طلاق بگیرم میگفتن دروغ میگی و میخوای با این تاپیک  معروف و پربازدید بشی 😐😐😐

بعضی ها هم بداخلاقن

بعضی ها هم از بس تاپیک دروغ شنیدن ممکنه فکر کنن بقیه هم دروغ میگن

برا همه و برا مادرم دعا کنین و برا این دنیا و اون دنیامون

امضام هم خواستین بخونین

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
جدی نگیر...  فضای مجازی همینه عزیزجانان    

اتفاقا من جدی میگیرم چون خودم واقعی هستم و همه شما رو واقعی میدونم

به خاطر همین سعی میکنم دل کسی رو میکنم و اگر کمکی ازم بر بیاد انجام بدم(در حد همین حرف زدن ها و دلگرم کردن و مشورت)

ولی اگر از بحثی ناراحت و دلخور بشم اونو جدی نمیگیرم و ادامه نمیدم،کسی هم میگیرم نمیشه که بیا بقیه دعوا رو انجام بدیم ،👺👺👺

😂😂😂😂

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️