2777
2789
عنوان

اثباب کشی

73 بازدید | 13 پست

سلام دوستای عزیزم میخواستم در مورد اسباب کشی یه خورده کمکم کنید اول اینکه می خوام بدونم از کجا باید شروع کنم دست تنها هستم و یه بچه شش ماهه هم دارم قبل از اسباب کشی می خوام یه فرشم بشورم واقعا گیج شدم نمیدونم از کدوم وسایل شروع کنم که کاری ندارم باهاش فعلاً چون دو هفته دیگه اسباب کشی

من به یک روز کل وسایل مو جمع کردم وسیله جمع کردن کاری نداره .

از الان زوده شما ک دست تنهایی یک هفته خوبه 

اول سرویس چوب و سلفون و روزنامه بکش 

بعد سرویس تو بوفه و ظرف هایی ک برای مهمونه 

رویه هر باکس بنویس که برای کجاست  دقیقا ک بدونی 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به یک روز کل وسایل مو جمع کردم وسیله جمع کردن کاری نداره . از الان زوده شما ک دست تنهایی یک هفته ...

سرویس چوب بچم سفیده می ترسم خش بهش بیوفته نظری در این رابطه ندارید؟که چه طور بسته بندی کنم؟؟؟

سرویس چوب بچم سفیده می ترسم خش بهش بیوفته نظری در این رابطه ندارید؟که چه طور بسته بندی کنم؟؟ ...

منم سرویس خواب خودم سفید بود اثاث کشی ک کردیم حتی یه خط به هیچ کدوم از وسایلم نیافتاد

اول روزنامه یا کتاب باطل و چسب بردار گوشه های کمد که به در و دیوار میخوره روزانه بچسبون 

بعدش از این سلفون های که مبل فروشی ها دارن بخر به کل وسایل بکش اینجوری نه دیگ اسیب میبینه نه در هاشون تو راه باز میشه

اگ خوب بسته بندی کنی و خوب بنویسی رو شون سریع تر هم میتونی بچینی من یک روز جمع کردم یک روز هم چیدم 

مثلا وسایل داخل کنسول همه داخل یک جعبه و روش نوشتم که برای کنسول 

دونه دونه باز کردم و سرجاش چیدم دور مو شلوغ نکردم 

فروش کارتن بسته بندی

فروش کارتن بسته بندی بستگی به نوع کالا یا جنسی که قصد انتقال آن را داریم می تواند متغییر باشد اگر کارتن در نظر گرفته شده برای بسته بندی مناسب نباشد و از ظرفیت کافی برخوردار نباشد احتمال اینکه کالا آسیب ببیند را چندین برابر می کند. فروش کارتن اسباب کشی باید مطابق با استاندارد صورت پذیرد.

فروش کارتن بسته بندی  باید مطابق با استاندارد باشد بدین صورت که کارتن­ های 5 لایه مخصوص که برای اسباب­ کشی و بسته­ بندی وسایلی که ممکن است در جابجایی و حمل دچار آسیب و خسارات جبران ­ناپذیری شوند استفاده نمایید. در واقع تنها در این صورت است که شما می­توانید با خاطری امن و آسوده اقدام به جابجایی وسایل حساس نمایید. هرچند نحوه‌ی بسته‌بندی و حمل‌ونقل نیز در این امر تأثیر زیادی دارد.

کارتن مخصوص برای اسباب‌کشی کارتنی مقاوم با ابعادی مناسب و دلخواه است که جهت قرار دادن لوازم و بسته‌بندی آن استفاده می‌شود. با خرید کارتن مخصوص برای اسباب‌کشی نه‌تنها لوازم خود را از خطرات ناشی از برخورد به در و دیوار ایمن نگه می‌دارید بلکه عملیات حمل‌ونقل نیز برای شما کاملاً راحت می‌شود.

کارتن مخصوص و نو برای اسباب‌کشی از لحاظ اندازه باید مناسب باشد نه زیاد بزرگ و نه زیاد کوچک باشد. این‌گونه کارتن‌ها در ابعاد معینی تولید می‌شوند و به‌طور استاندارد برای قرار دادن لوازم‌خانگی و اداری طراحی‌شده‌اند.فروش کارتن بسته بندی در سایت های معتبر کمک زیادی در این زمینه دارد.