2777
2789
عنوان

بارداری

102 بازدید | 6 پست

سلام به همگی

من تازه 1.5 ساله ازدواج کردم و فعلا قصد باردار شدن هم ندارم و هر ماه که پریود میشم خیالم راحت میشه که باردار نیستم اما از یک دو نفر شنیدم پریود شدن هیچ ربطی به حامله نبودن نداره چون یه سریا تا 3 ماهگی پریود میشن!!! این درسته آیا؟ 

علائمی که باعث بشه همون اول بفهمم که باردار شدم یا نه چیه؟

علائم حاملگی دیگه .حالت تهوع .بی حالی .خستگی .تکرر ادرار .عوض شدن بوی ادرار ازینجور چیزا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

منم ماهی که باردار بودم لکه بینی داشتم که فک میکردم پری هستش کلی هم زعفرون و گل گاوزبان دم کردم که باز بشه بعد فهمیدم باردار بودم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو روزهای اول بارداری این علائم هستش که متوجه بشم؟

اره عزیزم .اولین نشونش بوی ادراره ک خیلیا نمیدونن اصلا

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان