2777
2789
عنوان

گل مژه

262 بازدید | 22 پست

سلام دوستان😎✋🏻

چشام گل مژه زده چیکار کنم؟!؟

پماد ندارم😶بیرونم نمیتونم برم 

یکی بهم گفته یخ بزار بنظرتون جواب میده؟

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
نمیدونم😐

منمممم😪

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من هرسال میزد چشمام تا اینکه 

آخرین بار یکی بهم گفت سیر برش بزن لایه لایه بشه بزار رو گلمژه بمونه یه چند دقیقه .

روزی چند بار تکرار کن 

یخورده میسوزه ولی دیگه هیچ وقت نمیزنی راحت میشه چون میکروبشو میکشه 

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
نه من هرسال میزد چشمام تا اینکه  آخرین بار یکی بهم گفت سیر برش بزن لایه لایه بشه بزار رو گلمژه ...

واقعاا،مرسی گلم❤❤

اخه میترسم پوستم بسوزه و کنده شه

چشام اذیت نمیشه؟

من هر سال چند بار میزدم جاش هم مثل گلوله میموند انگار چشام خوابالود بود پماد و دارو پصرف کردم تاثیر نداشت اتفاقی برای مشکلی رفتم دکتر بهم قرص ازیترو مایسین داد خوب شدم ۲ سالی که نمیزنم گوش شیطان کر

چایی تازه دم کن 

خیلی کم رنگ بریز 

بزار کاملا خنک و سرد بشه 

یکی دوقطره بریز تو چشمت باهاش چشمتو بشور تند تند پلک بزن تا چشمتو شستشو بده و بعد خودش مثل اشک از چشمت خارج میشه 

در روز یکی دو بار این کارو کن 

واقعاا،مرسی گلم❤❤ اخه میترسم پوستم بسوزه و کنده شه چشام اذیت نمیشه؟

پوستت که کنده نمیشه با چنتا برش سیر😐 

من زدم ولی میسوزه جاش و بعد از چند روز روزی چندبار تکرار کن زود خوب میشه دیگه نمیزنی .تو چشمت نزن .رویه پلک بزن

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
من هر سال چند بار میزدم جاش هم مثل گلوله میموند انگار چشام خوابالود بود پماد و دارو پصرف کردم تاثیر ...

چه خوب👌🏻

خداروشکر این قرص رو داریم تو خونه

روزی چندتا میخوردی؟

چایی تازه دم کن  خیلی کم رنگ بریز  بزار کاملا خنک و سرد بشه  یکی دوقطره بریز تو چش ...

خداکنه جواب بده دارم از درد میمیرم😪

ممنون گلم💜

پوستت که کنده نمیشه با چنتا برش سیر😐  من زدم ولی میسوزه جاش و بعد از چند روز روزی چندبار تکرا ...

اها،ممنون💙

اخه من داشتم سیر رنده میکردم بعد دستکشم رو که دراوردم و سیر خرد به دستم همون قسمت سوخت و پوستش کنده شد😑😑

خداکنه جواب بده دارم از درد میمیرم😪 ممنون گلم💜

این خیلی خوبه 

اگر چایی نریختی و میتونی بری بیرون برو قطره بخر براش که خیییلی زود خوبش میکنه اسمشم فکر کنک قطره باکتی ماید هست 

منم خیلی گل مژه میزدم

این خیلی خوبه  اگر چایی نریختی و میتونی بری بیرون برو قطره بخر براش که خیییلی زود خوبش میکنه ا ...

چشم گلم

مرسی💛💛