2777
2789
عنوان

ناخن هام نرم و نازک و شکننده هستند

1642 بازدید | 19 پست

توروخدا  راه حلی دارید بگید   ابلیمو و   روغن زیتونم   امتحان کردم هیچ  تاثیری نداره داروی که قوی باشه ناخن هام محکم و  ضخیم  بشع هست اوضاع ناخنهام افتضاحه  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقت پیش منم این تاپیک و زدم واقعا خسته شده بودم از کاشت😐 ناخن خودمم زشت و شکننده ی خانومی اومد گفت روغن کرچک بزن خدا خیرش بده الان یک ماهه استفاده میکنم ببینی باورت نمیشه طبیعی باشه

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔
چند وقت پیش منم این تاپیک و زدم واقعا خسته شده بودم از کاشت😐 ناخن خودمم زشت و شکننده ی خانومی اومد ...

من کاشت ناخن کردم بدتر شد که بهتر  نشد  بخدا    ناخنهامو  نگا کنی انگار   قارچ زدن

من کاشت ناخن کردم بدتر شد که بهتر  نشد  بخدا    ناخنهامو  نگا کنی انگار&nbs ...

من خجالت میکشیدم بدون کاشت برم بیرون الان خیلی ناز شدن مث ندیده ها راه میرم لاک های خوشگل میگیرم 😄

چند وقت پیش منم این تاپیک و زدم واقعا خسته شده بودم از کاشت😐 ناخن خودمم زشت و شکننده ی خانومی اومد ...

امتحان میکنم ۱۰۰ درصد  چون   ناخنهام  کچل  شدن   دیگه  خدا کنه واسه منم  جواب بده 

عکس میدی گلم منم میرم میخرم 

عکس نمیاد متاسفانه بلدم نیستم...ناگفته نمونه ها گذاشتم تو سرویس بهداشتی حموم میرم سریع میزنم شب قبل خواب حتما میزنم امتحان کن حرف نداره

من خجالت میکشیدم بدون کاشت برم بیرون الان خیلی ناز شدن مث ندیده ها راه میرم لاک های خوشگل میگیرم 😄

یعنی  یه غلطی کردم ناخن کاشتم      که  نگو   بد بود انقدر بد نبود         دیگه  😭  بعد از ظهر برم بخرم عطاری   همین یکارو کردی ؟     کار دیگه نکردی

یعنی  یه غلطی کردم ناخن کاشتم      که  نگو   بد بود انقدر بد نبود &nbs ...

نه عزیزم فقط کرچک میزنم اگه روغن زیتونم داشتی ی چند قطره بهش اضافه کن همون روز اول متوجه سفت شدنش میشی بعدش م لاک میزنم