2777
2789

صادقانه: مشکلی نداره بنظرم مهم همون عروس و داماده که این قضیه براشون حل شدس

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
اونکه واسه قدیم بود الان کلی خانما ب خودشون میرسن گلی این دو نفر هر دو موقعیت اجتماعی بالایی دارن

نه عزیزم

از این خبرا نیست

الان من دخترعمه ی خودم اینجوری ازدواج کرده

الان ۴۳ سالشه

بگذریم از اینکه مدام در حال این مطب و اون مطب رفتن و مزوتراپی و پی آر پی و تزریق 

الان مادرش فوت شده

خب طبیعیه که شکسته شده ی مقدار

روحیه رسیدگی به خودشو نداره

الان تفاوت و تصمیم اشتباهش به چشم میاد

ایشونم سه سال و نیم از شوهرش بزرگتره

و شوهرش خوش قیافه ست

اما موقعیت اجتماعی دختر عمه م بهتره

در کل ی انتخاب

و مثل همه ی انتخابا تبعات خاص خودشو داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن ومردی رو میشناسم زنه 8 سال بزرگتره خیلیییی خوشبختن سه تا بچه دارن الان زنه 65 سالشه مرده 57

سه تا بچه دارن دوتاشون امریکان یکیشون دانشجو تخصص

خودشون انقدرررر خوشبختن 

بستگی داره اگه عاشق هم باشن چه ایرادی داره

تو همین سایت هم کاربر میمونت 4 سال بزرگتره که شکر خدا خیلی هم خوشبخته

یه مورد اومد دفتر ۸ سال بزرگتر بود خانمه اصلن هم بهش نمی اومد ولی داماد اصرار داشت فامیلا نفهمن اختلاف سنیشونو

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
اوووو عزیزم تا کجا رفتی؟! سه سال چقدر روی چهره و شکستگی و پیر شدن تاثیر داره مگه😅 این چیزی که شما ...

هست ده سال دختره هم سه تابچه اورده انگار۲۵ سالشه    .دختره ۶۰ پسره ۷۰     الببته پسره دوسشداره واذیتش نمیکنه بنظرم اخلاق مرده که زنوازپادرمیاره حتی هم شده زنه ۱۰سال ازپسره کوچکتره ولی پیربنظرمیرسیدازپس که شوهرش اذیتش میکنه بعدرفت زن دوم گرفت  بی شرف.   کلن میگم زنه اگه سنش بیشترباشه خوشبخترن چون میبینم .۳ سال هست ۵ هست ۲ .۱۰ سال توخونوادم .مهم دختروپسرکه همدیگروبخان

چون خانوما زودتر از لحاظ چهره و بدن شکسته میشن و وقتی ی زن بزرگتر باشه این روند سریع ترم میشه و بع ...

عزیزم اون واسه قدیم بود😂😂😂الان زنا انقد به خودشون میرسن ک اصلا شکسته نمیشن هیچ حتی همیشه جوون ترم میمونن

اتفاقا مردا زود شکسته میشن و پوستشون چروک میشه

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
یه مورد اومد دفتر ۸ سال بزرگتر بود خانمه اصلن هم بهش نمی اومد ولی داماد اصرار داشت فامیلا نفهمن اختل ...

اره روانشناس میگه اشکالی نداره فقط فامیلاندونن بهتره    چونکه فقط خراب میکننن اطراف نمیخان باهاشون زندگی کننن زندگی برای دوتانفره  که عاشق همن ومشکلی ندارن 💖💖💖💖💖

عزیزم اون واسه قدیم بود😂😂😂الان زنا انقد به خودشون میرسن ک اصلا شکسته نمیشن هیچ حتی همیشه جوون ترم ...

🙂

بالاتر نمونه شو توضیح دادم

نمیدونم بر اساس چه استدلالی ویژگی زیستی ی زن و مردو تا ایییین حد زیر سوال میبرین

به خاطر رسیدگیایه پوستی؟

عزیزم به قول شما اون واسه قدیم بود که فقط خانوما به خودشون میرسیدن

نمیدونم مردای اطرافتون چه شکلین که اینجوری فک میکنین😅

🙂 بالاتر نمونه شو توضیح دادم نمیدونم بر اساس چه استدلالی ویژگی زیستی ی زن و مردو تا ایییین حد زیر ...

اهان ینی مردای شمام میرن فیشال پوست و وکس صورت و بوتاکس و تزریق فیلر و کاشت ناخن و ماساژ بدن و پارافین تراپی دست و پا و لیزر موهای زائد و ...؟؟؟والا مردای ما صبح میرن سرکار شب برمیگردن همین!

و خیلیم زود شکسته میشن

برعکس زنا روز به روز جوون تر میشن

زنی شکسته میشه ک پول نداشته باشه یا نخواد ک خرج رسیدگی به خودش کنه

واین سن و سال نمیشناسه

دوست من از شوهرش ده سال کوچیک تره ولی چون به خودش نمیرسه انگار هم سن مامان شوهرشه!

دخترخالم پنج سال از شوهرش بزرگ تره ولی انقد به خودش میرسه ک بعد ۱۵سال زندگی مشترک انگار همچنان ۲۰ساله س

تازه خانوما صدجور کرم مراقبت از پوست استفاده میکنن مث ضدچروک ضد آفتاب مرطوب کننده سرم های تقویتی آب رسان .و..

کدوم مردی از اینا استفاده میکنه اخه

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
🙂 بالاتر نمونه شو توضیح دادم نمیدونم بر اساس چه استدلالی ویژگی زیستی ی زن و مردو تا ایییین حد زیر ...

عزیزدلم اون واسه قدیم بود ک میگفتن مرد باید بزرگتر باشه چون زود ازدواج میکردن

و خب جالب نبود یه پسر ۱۷ ساله زن ۲۰ ساله داشته باشه

اینو من نمیگم روانشناسا میگن

وقتی سن ازدواج بالا میره دیگه اینکه سن خانم دو سه سال بزرگتر باشه اتفاق خاصی نمی افته

دیگه داره رسوم قدیمی منسوخ میشه