2777
2789

ی هفته قبل موعد سینه هام قرمز شده بود و میخارید 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچ علائمی نداشتم هیچی

حتی میدونستم باردارم ولی تو فاتحه مادربزرگم جیغ میزدم و خودمو میزدم😁

بی بی چک زدم تا دو هفته منفی میزد بازم مطمعن بودم حاملم بعد سه هفته ازمایش خونم مثبت شد

و علائمم دقیق از هفته ۶شروع شد

من هیچ علائمی نداشتم هیچی حتی میدونستم باردارم ولی تو فاتحه مادربزرگم جیغ میزدم و خودمو میزدم😁 بی ...

از کجا انقدر مطمئن بودی حامله ای؟

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
از کجا انقدر مطمئن بودی حامله ای؟

نمیدونم به دلم افتاده بود

اخه تو خانواده ی ما هر کی میمیره فورا یکی باردار میشه یعنی رد خور نداره به خاطر همین از بس هی همه میگفتن تو بارداری دیگع مطمعن شده بودم

علائم معمولا نزدیک پری شروع میشه که بنظرم شایع ترینش درد سینه هست  کلا علائم مثل همون پ شدنه

بعد شنبه تاریخ تخمکگذاریم بود کاقدام داشتم و دوروز بعدش

یک شنبه ترشح داشتم

یبوست گرفتم

دلم همش میخواد نون پنیر گوجه بخورم با نمک فراون😕

علائم بارداریه ب نظرت؟دیشبم کمر درد داشتم 

من سر بچه اولم بجز حالت تهوع تکرر ادرار علائم خاصی نداشتم ولی این ماه اقدام بودم ۲ اسفند موعد پرینه برای اولین باره سینه هام درد میکنن و سفت شدن

خدایاشُکرت💙بابت پسرم آدریَن💜دخترم دِلوین❤

سینه هام خیلی سفت شده بود و درد میکرد همیشه قبل پری اینجور میشدم یه روز گذشت یع روز شد پنج روز بی بی انداختم همون لحظه دو خط پرنگ انداخت و پس فرداش آز دادم مثبت شد . اولین علاعمم که خیلی خیلی شایع بود سوزش ادرار پیدا کرده بودم و واقعا برام تعجب آور بود چون تابه حال نداشتم .وقتی هم فهمیدم حامله ام علاعمم تهوع و سرگیجه و تنگی نفس ینی موقع پیاده روی به نفس نفس میفتم و زیر پاها خیلی خیلی داغ میشه و عضله هام میگیره همین 

یه هفته قبل موعد حس پری داشتم که عجیب بود چون من فقط همون روز پری حس ضعف مبهم تو کمرم دارم. بعدشم با عرض معذرت به شدددت دلم نفخ داشت. دو روز قبل موعد هم زرداب یهویی بالا اوردم که دیگه کلا تو بارداریم تکراری نشد