2777
2789
عنوان

آزمون شهری😭😭کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 47 پست
من امروز ایین نامه رو باید امتحان بدم  یادم نمیاد گفت ساعت ۷ صب یا ۸ صب چیکار کنم

ب تلفنشون بزنگ

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا وقتی گفت پیاده شو،اول قاعدتاً ترمز و وایسادم هست،بعد خلاصی دنده؟بعد ترمز دستی؟بعد کمربند؟بعد خاموشی ماشین؟

ترتیبش اینه؟

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂

یادت باشه وقتی گفت پارک بزن فلان جا حواست باشه دقت کنی ببینی اونجا جاهای ممنوع پارک کردن نباشه مثلا جلو پارکینگ و ساختمانای درحاله ساخت

من جلسه اول رفتم تمامی کارا رو خیلی عالی انجام دادم گفت پارک دوبل بزن پشت فلان ماشینه منم ک همه حواسم ب رانندگی بود زرتی رفتم با آرامش یه پارک دوبل وحشتناک قشنگ زدم ک خودمم کیف کردم 

یهو گفت گوشی همراته؟منم با تعجب پرسیدم چطووور؟گفت زنگ بزن ب صاحب این خونه بغلی بگو ایرادی نداره جلو پارکینگتون پارک کردم؟منم همینجوری هنگ موندم گف پیاده شو ردی😑خیلی سوختم واقعا

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

😅🤣بزار تعریف کنم استرست بریزه اسی

پارسال من اولین بارم بود که امتحان دادم و ۱۸ سالم بود 

پارک دوبل رو زدم کلاج ترمزو گرفتم زل زدم به افسرمون 🙈

چند ثانیه نگاهش کردم با تعجب و یه حالت ملوس🙈😅 

اونم داشت نگام میکرد لبخند میزد  😅و گفت خلاص کن دستی رو بکش 

سوییچ هم ببند 

بعد گفت قبولی😍😍😍

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
واقعا؟

به هيچ وجه و تحت هيچ شرايطي وقتي ماشين تو دنده است نه استارت بزن و نه پياده شو و نه ماشينو خاموش كن 

براي همه ي اينا بايد خلاص باشي عزيزم 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

😅🤣بزار تعریف کنم استرست بریزه اسی پارسال من اولین بارم بود که امتحان دادم و ۱۸ سالم بود  پا ...

رانندگی نکردی؟چه باحال

رانندگی نکردی؟چه باحال

چرا دیگه یه دور گفت بزن گفتم یه فرمون یا دوفرمون 

گفت هرچی دوست داری 

بعد گفت برو اون خیابون بالاییه با هرماشینی راحتی دوبل بزن 

زدم و قبول😍

بعضی افسرا خیلی مهربونن 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

ترمز دستی بالا 

دنده خلاص 

ماشین خاموش 

دنده یک 

کمربند باز 

موقع پیاده شدن هم باید برگردی عقب رو نگاه کنی ماشین نیاد  بعد با دست چپ درو باز کنی و پیاده بشی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹
ترمز دستی بالا  دنده خلاص  ماشین خاموش  دنده یک  کمربند باز  موقع پیاد ...

رد شدم،گند زدم به تمام معنا، انگار تا حالا پشت فرمون ننشسته بودم