2777
2789

مهار کجا بود 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر نیست واقعا برای اینکه مهارش کردن. من چین رفتم زمانی که بیماری ایبولا شایعه  شده بود 

برای کرونا هم تمام شهر های الوده کامل  کامل قرنطینه شد ، مردم به طور کامل از طریق موبایلشون ردیابی میشدن فقط یکنفر از اعضای خانواده حق داشت هر ده روز یکبار برای مایحتاج زندگی به نزدیکترین سوپر مارکت بره و برای ده روز خرید کنه. اگر‌کرونای کسی مثبت میشد کل خانواده اش و حتی فروشگاهی که ازش خرید کرده قرنطینه کامل میشدن، ضمن اینکه چینی ها واکسن هم ساختن و خیلی وقته خودشون واکسینه میشن و واکسنشون ن کشورهایی مثل امارات و ترکیه رو هم فرستادن . تمام. راستی ونزیولا و استرالیا همین سبک قرنطینه رو اجرا کردن و امارشونو صفر کردن

فقط این اسفند و فروردین خیلی مواظب باشید ، مردم به طرز ناجوانمردانه ای ریختن تو خیابونا برای خرید و برای عید دینی و دورهمی هم برنامه ریزی میکنن.. رسما میترکه . دیگه پارسال نیست که خیلیا رعایت میکردن ، فقط خودتون مواظب خودتون باشید

نخیر نیست واقعا برای اینکه مهارش کردن. من چین رفتم زمانی که بیماری ایبولا شایعه  شده بود  ...

خدا میدانه ایران کی میخاد اجرا کنه 🤦🏻‍♀️

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

خدا میدانه ایران کی میخاد اجرا کنه 🤦🏻‍♀️

با این سرعت لاک‌ پشتی خرید واکسن  و مردمی که یک سر سوزن هم رعایت نمیکنن  و همش دنبال عشق و حالن و ویروسی که هر روز جهش داره واقعا ادم ناامید میشه .. راستش من بیشتر امیدوارم واکسن و بسپرن به شرکت های خصوصی شاید یک عده پول داشته باشن بزنن لااقل شرایط بهتر بشه. وگرنه اینا واکسن رایگان در حجم عموم کردم بعید میدونم تهیه کنن.