2777
2789
عنوان

عکس

109 بازدید | 6 پست

برنامه ای هست ک بشه خط خوردگی رو ی پیام رو باهاش حذف کرد؟؟چندتا برنامه گرفتم کلا متن رو پاک میکنه میخوام اون کلمه ای ک خط کشیده شده رو روشو پاک کنم و بخونمش کسی هست که راهنمایی کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرمت فایلی که داری و رزولوشنش‌و بگو

و اینکه آیا خط‌خطی همرنگ متنه؟

اگه رزولوشن پایین باشه و خط‌خطی همرنگ باشه با تصویر کاری نمیشه کرد

Image processing

لازمه که فوق‌العاده سخته و ریسکی

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
چرا ریسک؟؟

بگیر نگیر داره دیگه

بستگی به نرم‌افزاری و ابزاری که باهاش خط‌خطی کرده داره

اگه ابزارت بتونه پیکسلهای ترکیب شده رو از پیکسلهای خالص تشخیص بده، جداشون میکنه و میشه فهمید چی زیرشه

ولی اگه اوپیسیتی صفر باشه و ابزار کامل کاور کرده باشه نمیشه

اگه تونستی کلمه‌ی خط‌خطی و یکی دو تا کلمه قبل و بعدشو عکس بگیر آپلود کن من ببینم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***