2777
2789
عنوان

ممکنه هک کرده باشن؟

95 بازدید | 12 پست

دیروز ی شماره با پروفایل دختر ی لینک گذاشت و سریع پاک کرد ولی من از روی لینک کپی کردم و زدم تو گوگل (کپی پیست کردم)هیچی نبود گفتن چرا اینکار و کردی شماره  رو هم که نمیشناختی پرسیدم شما جواب هم نداد  یعنی منظورش  چی بوده؟ 

ن بابا هک مگ با ی لینکع:/..کجا فرستاد برات؟

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو واتساپ 

لینکو داری ؟

لینکو تو خود واتساپ بزن یا تل گوگل شاید نشون ندع..

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   
چقدر پیگیرید خب حالا خودتون انتظار دارید چی باشه. نهایتا اشتباه پیام داده دیگه.

میترسم از کارتم پول بردارن 😄 و گرنه که تو گوشیم جز چندتا عکس و پیام لیست خرید دگ چیزی نیست😆

اهان کجای واتساپ بزنم؟ اره باید باشه

من واتساپ ندارم 

اگ پیام های ذخیره شده داره اونجا 

اگ نه برای یکی بفرستش 

ولی هک با یدونه لینک اصن امکان ندارع ب این راحتی نیس 

احتمالا اشتباه پیام داده