سلام مامانا. اگه کسی بیداره ممنون میشم کمکم کنید. من شوهرم از شنبه علائم عطسه و سرفه و آبریزش بینی و گرفتگی صدا داشت. دیروز تست pcr کرونا داد و منفی بود. امشب بچه دو سال و نیمم همون مدلی ها عطسه و سرفه داره و تا میاد خوابش ببره یه دونه سرفه یا عطسه می کنه و نمی تونه بخوابه. از صبح هم دو بار مدفوع شل داشته. کسی می دونه چی کار می تونم بکنم؟ البته تب نداره هنوز و شوهرمم تب نداشت. ولی الان که بهتر شده سرفه خشک داره. البته الان تخت خوابیده و سرفه ای چیزی نداره.
من بچم سه ماهشه این یه هفتست خس خس شدید سینه و سرفه شدید داره و ابریزش گرفته😓😞 یعنی ممکنه کورنا باشه😞😞 بخاطر هزینش نتونستم ببرم دکتر دارم روانی میشم😭😭😭
بعضی وقتا ازمایش نشون نمیده. باید بیشتر مراقب باشین. دختر دوسالم گرفت مثه سرماخوردگی ولی سرفه های وحشتناک داشت ۳روز تبم کرد اولش. خودم و دختر بزرگم علایممون فرق میکرد. کلا برین دکتر و دارو مصرف کنین
زندگی کوتاهتر از آن است که با احمق ها سروکله بزنید🤫🤫
همون تست حلق و بینی رو داده شوهرم روز سوم علائمش بوده
من روز ۱۴ که مریض بودم و فکر میکردم همه مون سرما خوردیم دیدم نفسم بالا نمیاد قفسه سینم درد میکنه رفتم ازمایش و مثبت شد. دخارام ۱۴روز دقیقا مریض بودن تن درد بدن درد سرفه
دکتر اینترنتی مشورت کردم دارویی نداد برای بچه گفت اگه تب کرد تب بر بده شما به دخترتون داروویی دادید؟
من چون فکر میکردم سرما خورده اوایل تبش استنامینوفن و سرماخوردگی دادم. بعدم سرفه میکرد بهش ازیرومایسین خارجی دادم اگه بتونی پیدا کنی من اشنا داشتم برام پیدا کرد بهش دادم. کلا خودتم استنامینوفن سرماخوردگی کپسول ازیروسین بخور. من بیمارستان بهم دارو نداد ولی خودم اینا رو مصرف کردم. هر چی باشه عفونته بنظرم باید بخوریم نباید دست رو دست بزاریم تا قویتر بشه. بعدم چندبار سرم وصل کردم با داروهایی که توش ریختن چرک خشککن و واسه دردای بدنم. کلا بیمارستان چیزی نمیدن. برو شخصی من با دخترام ۸۰۰تومن خرج شد برامون تو ۱۴روز