2777
2789
عنوان

بیاید بگید بچه هاتون جدا میخوابن یا با شما

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 40 پست
دو ساله و چهار ساله جدا میخوابن

خوشبحالت من نمیتونم اتاقمون نمیش بخاری گذاشت مجبوریم همه توحال بخوابیم

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمون كوچيكه پدر پسر افتضاح بد خوابن من جدا ازشون ميخوابم😂تنهايي كجا بود همش سر كله هميم

ینی ماهی یبارم تنها نمیشید🤔🤔

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  

جدا میخوابن ولی نصف شب میان تو بغل من و باباشون میخوابن بعد من یا شوهرم میریم سر جای اونا میخوابیم😁

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
منو دختر ۳ساله ام با هم میخوابیم شوهرم تنها🤐خیلی هم حساسه دخترم کلا نباید کنار هم بشینیم تا به هم ن ...

چی میکشی تو😂😂بیشتر چی میکشه شوهرت😂😂😂

خوشبحالت من نمیتونم اتاقمون نمیش بخاری گذاشت مجبوریم همه توحال بخوابیم

والا پسر من ۵سالشه هم اتاق جدا داره و هم تخت ولی میترسه تنها بخوابه و نمیزاره من و باباش پیش هم بخوابیم تا وقتی که بیداره

ینی ماهی یبارم تنها نمیشید🤔🤔

ببخشی شاید یکم رک بگم ،گزارش نزنین.بچتون ک خوابید و خوابش سنگین شد میتونین برین ح م ا م ، یا اتاق دیگه  .

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
من پسرم کنارم نباشه خوابم نمیبره . شوهرم تنها میخابه . موقعی هم کاری باشه  . شب بعد خواب پسرم ا ...

یکم بزرگ ک بشه کنجکاو میشه اگ بگرده دنبالت چی من ازاین میترسم

ببخشی شاید یکم رک بگم ،گزارش نزنین.بچتون ک خوابید و خوابش سنگین شد میتونین برین ح م ا م ، یا اتاق دی ...

میترسم یهو بیدار شه

چی میکشی تو😂😂بیشتر چی میکشه شوهرت😂😂😂

تازه نگم برات چقدر بدخوابه تا۲سالو نیم ساعت ۴-۵صبح میخوابید 😀الان باز بهتره یه شبایی ۱۲میخوابه ما میریم اتاق یه سلام علیکی میکنیم 🤣🤣🤣

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
الان وقت خیاری خوابیدنه 😂😂 از شیر بگیرمش دیگه میرن تو اتاق رو تخت هاشون میخابن😅

خیلی هم عاااالیییییی😁😁😁