2777
2789
عنوان

بیاید بگید بچه هاتون جدا میخوابن یا با شما

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 40 پست
من پسرم کنارم نباشه خوابم نمیبره . شوهرم تنها میخابه . موقعی هم کاری باشه  . شب بعد خواب پسرم ا ...

عزیزم 

خوب نیس همه ی وقت و...بزاری واسه بچت تا این حد وابستگی ک بدونش نتونی بخوابی خوب نیس .من نظرمو گفتم بازم هرجور خودتون راحتین

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
تازه نگم برات چقدر بدخوابه تا۲سالو نیم ساعت ۴-۵صبح میخوابید 😀الان باز بهتره یه شبایی ۱۲میخوابه ما م ...

دختر منم 4 5 میخوابه😐😐اینک میخوابه خودم بیهوشم😁😁

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=177493452]یکم بزرگ ک بشه کنجکاو میشه اگ بگرده دنبالت چی من ازاین میترسم[/QUOTE

نه من میترسه برق خاموش باشه پا نمیشه .  تا کامل نخابه نمیریم . بزرگتر هم بشه بزار وقتی مدرسه اس . بالاخره دستت میاد عزیزم نگران نباش . من بشدت حساسم روی این قضیه و مشکلی نبوده پسرمم7سالشه

پسرم نفسم❤️

تازه نگم برات چقدر بدخوابه تا۲سالو نیم ساعت ۴-۵صبح میخوابید 😀الان باز بهتره یه شبایی ۱۲میخوابه ما م ...

روزا نزار بخوابه من خواب روز پسرمو گرفتم ،خداروشگر خیلی خوب شد ساعت ۱۰ یا نهایتش ۱۰ ونیم میخوابه تا صبح مگه اینکه خدانکرده بترسه یا گشنه وتشنه شه بیدار میشه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
جدا میخوابن ولی نصف شب میان تو بغل من و باباشون میخوابن بعد من یا شوهرم میریم سر جای اونا میخوابیم😁

چ ترفند خوبی😁😁

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
[QUOTE=177493452]یکم بزرگ ک بشه کنجکاو میشه اگ بگرده دنبالت چی من ازاین میترسم[/QUOTE نه من میترسه ...

منم خیلی حساسم همش استرس دارم

عزیزم  خوب نیس همه ی وقت و...بزاری واسه بچت تا این حد وابستگی ک بدونش نتونی بخوابی خوب نیس .من ...

درسته عزیزم حرفت منطقیه  . ولی من یه شرایطی داشتم توی زندگیم که از اینکه یه لحظه پیشم نباشه میترسم . نگرانم  . جونم بهش بسته اس  . با شوهرم زیاد خوب نیستیم  .

پسرم نفسم❤️

درسته عزیزم حرفت منطقیه  . ولی من یه شرایطی داشتم توی زندگیم که از اینکه یه لحظه پیشم نباشه میت ...

خدا برات نگهش داره

روزا نزار بخوابه من خواب روز پسرمو گرفتم ،خداروشگر خیلی خوب شد ساعت ۱۰ یا نهایتش ۱۰ ونیم میخوابه تا ...

هرکاری کردم روزا نمیخوابوندمش شب ۱۰تا۱۲میخوابید باز بیدارمیشد تا ۶صبح الان خداروشکر ۵ماهی میشه که خوب شده۱۲میخوابه 

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......