2777
2789
عنوان

لعنت بر این کرونا😭😭

188 بازدید | 12 پست

پدرم دیابت نوع دو داره و قندخونشم بالاست الان یه هفتس علائم کرونا رو داره روزای اول فقط خستگی بودبعد تب و لرز اضافه شد و الان گاهی سرفه تنگی نفس نداره تقریبا چیکار کنم تبش بیاد پایین خودش که میگه گهگاهی که تبش پایین میاد حالش خیلی بهتره

با یه پزشک مشورت کنید

اصلا تو خونه چرا مونده؟؟؟؟

سریع ببریدش پیش پزشک

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط تا میتونید چیزای گرم بهش بدید

سوپ گرم

چایی

آویشن

پونه ندید سرفه رو بدتر میکنه

آب

کندر

شیرین بیان

حتما جایی قرنطینه بشه ک پنجره باشه هوا عوض بشه.

قفسه سینه شو با ی چیزی ببندید ک گرم بمونه.

سعی کنه زیاد سرفه نکنه و زیاد حرف نزنه.

اگر ی روز حالش خوب میشه ول نکنید بگید خوب شده حتما همه اینکارارو ادامه بدید‌.کلا غذاهای سرد از برنامه غذاییش حذف کنید

استامینوفن ساده هر ۵ ساعت بخورن، شربت لیموترش عسل، میوه ی فراوون، سوپ مرغ، نوشیدنی گرم

شوهرمنم دیابت نوع دو داره کنترل نشده تابستون کرونا گرفت دو هفته تو قرنطینه بود خوب شد نترس طوری نمیشه