2777
2789
عنوان

نی نی من هنوز چهار دست و پا نمیره

240 بازدید | 20 پست

نی نی من دختر هست الان تازه وارد ۸ ماه شده ولی اصلا چهار دست و پا نمیره فقط حالتش رو به خودش میگیره ولی اصلا نمیره بجاش میخزه و عقب عقب میره یه کم نگرانشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش هنوز وقت داره بهش فرصت بده اکثر بچه ها اولش عقب عقب میرن.

فقط اونجا ک ی کاربر مردو اشتباهی ریپ میزنی میگی آبجیییی بااانووو خواااهر عشقم عزیزم😍 .....                                                قیافه ی تو بعد از فهمیدن 🤢😐قیافه ی عاقاهه😁😑

نی نی من یازده ماهشه چهار دست و پا نمیره داره راه رفتن یاد میگیره بعضی بچه ها چهار دست و پا اصلا نمیرن مخصوصا نی نی تپلا

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

دخترمنم هشت ماه وبیست روزشه هنوز نمیره فقط سینه خیز میره ولی تند

اللهم عجل لولیک الفرج .سید محمد رضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم 😍😍😘😘 نی نی یار جون میشه کاربریمو برگردونی لطفا من که چیزی نگفتم قول میدم دختر خوبی باشم

مهم حرکته که میکنه نگران نباش میره دختر من از 6ماهگی سعی کرد چهار دست و پا بره 7ماهگی کامل میرفت ولی نمیشست 8 ماهگی هم نشست هم چهار دست و پا رفت 9ماهش داره تموم میشه که سرپا وای میسته کشته منو فسقلی همجا دنبالشم

هَرچِه پیش آیَد ، خوش آیَد ماکِهــــ خَندان میرَویم📎