2777
2789
عنوان

مرغ خوشمزه

286 بازدید | 29 پست

سلام 

خانما چجوری مرغ درست میکنین خوشمزه میشه ؟

ترفندی ؟ نکته ای ؟ فوت کوزه گری ؟

من درست میکنم خوبه ها .. ولی عالی نیست 

مثل رستوران و مهمونی ها نمیشه 

طرز تهیه م اینجوریه : 

پیاز ، هویج ، فلفل دلمه ای ، رب 

نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین 

یه تفت میدم. مرغا رو میزارم توش. آب تا نیمه مرغا میریزم . تمام‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارچین نمیزنم 

ب جاش ادویه کاری یا مرغ میزنم

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اینا که میزنی خوبه  زعفرون هم آخر بار بریز تو مرغ مامان من تو مرغ هویج میریخت چند بار نریخت گف ...

اره بعضیا شیرینی هویجو ندوس

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
مرسی همون اولش بریزم ؟ یا بزارم آخر سر ؟

اخرش 

من اول مرغهامو سرخ میکنم دوطرفشو،،اگه باکره باشه خوشمزه تره بعد تو همون پیاز رنده شده سیر هویج فلفل دلمه ای و رب و ادویه میریزم سرخ شدند مرغها رو اضافه میکنم آب جوش میریزم اواسط پخت بهش آب غوره اضافه میکنم،، یا پودر غوره،، زعفرون هم میریزم،، همه میگن خوشمزست. 

مرغارو از چند ساعت قبل مزه دارکن با نمک فلفل قرمز زردچوبه آبلیمو و زعفران 

بعد چند ساعت قشنگ سرخشون کن همه طرفشو ، انقدر سرخ کن توی زوغن داغ که همههههه اطرافش طلایی بشه 

دوتا پیاز متوسط رنده کن قشنک سرخ کن طلایی بشه بعد یه قاشق سرخالی رب نصف قاشق رب انار تفت بده یه ذره نمک بعد فلفل دلمه و هویجم تفت بده باهاش بعد یه لیونا آب بریر جوش اومد مرغارو بچین با شعله خیلیییی خیلیی کم بزار یه ساعت و نیم بپزه

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
ادویه کاری هم دارم اتفاقا تا حالا تست نکردم زیاد باید بریزی ؟ یه قاشق مرباخوری بسه ؟

اره کافیه 

اول مرغ رو با اب پیاز فلفل سیاه نمک فلفل دلمه و هویج و یه شاخه کرفس و چوب دارچین بپز سه ساعت بعد اندازه دوسه لیوان اب داسته باشه بعد مرغارو زعفران مالی کن بعد تو روغن یا روغن و کره تفت بده کاملا تا سرخ بشه یه پاز کوچیک رنده کن سرخ کن بعد رب بزن و یه قاشق اب غوره یا لیموترش و نهایتا کمی شکر و بعد اب مرغ رو اضافه کن به این ترکیب و مرغای سرخ شده هم بچین روش 

من اول مرغهامو سرخ میکنم دوطرفشو،،اگه باکره باشه خوشمزه تره بعد تو همون پیاز رنده شده سیر هویج فلفل ...

شنیدم سرخ کنی بهتره 

یه بار اومدم سرخ کنم یه ربع گذشت آخ نگفت 😐

چقد باید باشه طلایی شه ؟