2777
2789
عنوان

بارداری از چشم و مژه

888 بازدید | 14 پست

خانوما من امروز به همچین مطلبی برخوردم.مثلا میگن مژه زن باردار جفت جفت میشه.به هم میچسبه.یا نمیدونم رنگ سفیدی چشش به ابی میزنه.

زیر مردمکش زیر سفیدی حرف وی انگلیسی میفته.

واقعیت داره؟ 

کسی بوده که واسش اتفاق افتاده باش؟

یعنی الان کسی باردار نباشه زیر مردمک چشمش حرف وی نمیفته؟

کاش بشه کسی که حاملس و کسی که حامله نیس عکس بده ببینیم.

جالب شده واسم 

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ماه پیش من اینطوری شدم خیلیم توقع داشتم باردار باشم ولی در کمال ناباوری پریود شدم

یعنی مژه هاتون به هم چسبیده بود؟

ما مژه رو اینجوری بشه.میگیم چشم خورده طرف😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
همه یه چیز متفاوت میگن‌.    چه جالب

واقعنم درست در میاد برامون.منم تازگیا شنیدم و دیدم که مثلا یهو یکی یطوری شده دقت کردم اول به مژه ها😂ولی بعد که براش نظر گرفتن یا .... درست شدن

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
آره جفت جفت شده بودن هم پایین هم بالا 

ولی خیلیام هستن میگن درست.نمیدونم خوندین یا نه.میگن قیدیمیا با اینا میفهمیدن طرف حاملس.

ولی خیلیام هستن میگن درست.نمیدونم خوندین یا نه.میگن قیدیمیا با اینا میفهمیدن طرف حاملس.

منم تاخیر داشتم حتی لک بینی تخمک گذاری هم داشتم ولی نمیدونم چرا نشد حتی سفیدی چشمم به آبی میزد

منم تاخیر داشتم حتی لک بینی تخمک گذاری هم داشتم ولی نمیدونم چرا نشد حتی سفیدی چشمم به آبی میزد

شاید بارداری پوچ بوده.نمیدونم یا هورمونات تغیر کرده.یه اتفاقی افتاده بالاخره