2777
2789
عنوان

پودر کراتین مو

263 بازدید | 6 پست

سلام دوستااان 

من شنیدم ی نوع پودر کراتین واسه مو هست ک داخل شامپو و رنگ میشه ریخت و مو رو تقویت میکنه

این نوع پودر رو لوازم آرایش فروشی ها هم دارن

کسی استفاده کرده؟میدونه واقعا خوبه یا تاثیری نداره یا مضره؟

لطفا راهنماییم کنید 

ممنون😊

لایکم کن🍀❤

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤

لایک کن بخونم

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لایک کن❤

♡لادا هستم 🌱♡  《یک دختر بور و چشم رنگی👱》 •♡•من خسته نیستم خود خستگیم•♡• {مامان کافی☕(coffee)🐶🐾} 《خب اول بگم که من گاهی وقتها که سوالی از من پرسیده میشه نمیتونم به راحتی جواب بدم یا اطلاعات کامل و ... بدم چون نام کاربریم اسم واقعیمه و این اسم کمه و من شناسایی میشم و از وقتی که اومدم سایت فهمیدم خیلیها اسم من و اصلا حتی یکبار هم نشنیدن ، تا الان بارها شناسایی شدم و چون کاربریم و دوست دارم نمیخوام کاربری جدید بزنم در مواقعی که بیکار بودم میومدم سایت و نمیدونستم نمیشه نام کاربری و تغییر داد و خب فکر نمیکردم از اطرافیانم کسی تو سایت باشه ولی خب بعضی ها گذری داشتن به سایت و من شناسایی شدم متاسفانه پس لطفا درک کنید و هجوم نیارید بهم که چرا جواب نمیدی یا یه چیزه دیگه میگی😑 به هرحال ممنون از درکتون🍒😊》

کپسول کراتین شنیده بودم،پودر نه والا

اون کپسولم مث همین کپسولای ویتامین ای هست موادش

سوراخش میکنی میریزی تو مواد رنگ یا دکلره

جلو خشک شدن زیاد موها رو میگیره

درهمین حد اطلاعات دارم

آهاااا دیجی کالا هم میفروشه،سرچ کنید کپسول کراتین

🌹🌹گله ها رو بگذار...ناله ها رو بس کن...روزگار گوش ندارد که تو هی شکوه کنی..زندگی چشم ندارد که ببیند اخم دلتنگ تو را ... فرصتی نیست که صرف گله و ناله شود🌹زندگی گاه به جان است و جفایت بکند.. زندگی گاه به آن است و رهایت بکند..چه به نان و چه به جان و چه به آن..... زندگی صحنه بی تابی ماست.. زندگی میگذرد🌹زندگی گاه به راز است و ملامت بدهد..زندگی گاه به ساز است و سلامت بدهد..زندگی گاه به ناز است و جهانت بدهد...چه به رازو چه به ساز و چه به ناز...زندگی لحظه بیداری ماست...زندگی میگذرد🌹🌹🌹🌹

خب چه کاریه .برو موهاتو کراتین کن خو ..البته منم قصدشو دارم ولی پول دستم بیاد حتما برم واسه کراتینه .موهام وز و خشکن

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》