2777
2789
عنوان

پزشکی

331 بازدید | 30 پست

سلام لطفا همه جواب بدن ممنون🌹🌹🌹

کدام رشته های پزشکی در آینده بازار کارش خوبه؟؟

زنان و زایمان به نظرم روز به روز بازار کارش پایین میاد چون  اکثر خانواده ها تک فرزندی رو ترجیح میدن

یا روانشناسی دیگه همه ماشاالله اطلاعات دارن روش برخورد با کودک یا خود درمانی افسردگی و...

لطفا با مثال بگین کدوم رشته ها خوبن مرسی از همگیتون

راستی شاید نتونم جواب همه رو بدم ببخشید ولی حتما همشونو میخونم😘

روانشناسی یه رشته جداست تخصص پزشکی نیس

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بعدم زنان زایمان اتفاقا روز به روز داره بازار کارش داغ تر میشه چون فقط زایمان که نیست مسائل زیبایی هم داره میاد رو کار مثه لابیاپلاستی و ...

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ی تخصص ها بازار کارشون خوبه چون متخصص به شدت کم داریم (کلا کمبود پزشک داریم و کمبود تخصص شدیدتره)

حالا واسه چی میخوای اینا رو بدونی؟ تخصص رو باید بر اساس تجربه خودت توی بخش های مختلف دوره اکسترنی و اینترنی انتخاب کنی

خب اونو متخصص پوست و مو و لیزر انجام نمیدع؟

پوست ؟ 😳😳😳😳 جراحی کنه؟

متخصص پوست که جراح نیست

مثه اینه که یا آشپز بره عروس درست کنه :/

همه ی تخصص ها بازار کارشون خوبه چون متخصص به شدت کم داریم (کلا کمبود پزشک داریم و کمبود تخصص شدیدتره ...

واقعا😲پزشک کم داریم؟

کرونا به ما ثابت کرد که نزدن ماسک😷 باعث فراگیری این ویروس میشه.پس دوست روشن فکری که میگی حجابم،اخلاقم،عقایدم به خودم مربوط میشه.اصلا این طور نیست ،تودربرابر همه افراد جامعه مسئول هستی😔تومسئول آمارخیانت،طلاق،آمارازدواج و....هستی.  خواهرم عکس 📸بی حجاب تو دراینستا قلب یک جوان رو به لرزه درمیاوردلطفا مراعات کن خواهرم برادرشوهرتو برادرت نیست که بااوراحت باشی. درنهایت اینکه مافقط ازاروپا برهنگی اش رو آموخته ایم ولی پیشرفت علمی ،و....یادنگرفتیم.برعکس بیگانگان تمام علوم ازجمله طب ،دین ،نجوم و🎓🔭🔬📚💡💼📊💉💊⚖️.... مارو فراگرفتند.دوست عزیزبهای تو خیلی زیاد است خودت رادرفضای مجازی ارزان نفروش ،بهای تو بهشت است🌺🏞⛰️.❌کاشت ناخن مانع وضو هست ونمازراباطل میکندگفتم که بدانی❌.تویی که دای امضامو میخونی 😉میدونم که یک زن فهمیده ای هستی.🙏(این امضا برای خودم واین کاربریه بقیه موارد از امضام کپی کردن البته با رضایت خودم )