2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کردید ؟ جواب ازمایش تون چی بود که مثبت شد ؟ بعدش باردار شدید ؟

ای جی ام و ای جی جیم مثبت بود.بعد 2سالش باردار شدم بچه نمیخواستیم اون موقع

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤

سلام، اگه igg مثبته و igm منفی، یعنی قبلا گرفتی و تموم شده رفته! ولی اگه igm هم مثبته باید ببینی دکتر چی میگه و درمانی لازم هست یا نه

ولی اکثر خانم ها با شروع رابطه میگیرن و ایمن میشن

ای جی ام و ای جی جیم مثبت بود.بعد 2سالش باردار شدم بچه نمیخواستیم اون موقع

بعد دوسال باز آزمایش دادید ؟و تو بارداری هم ؟

برای من انتی بادی سی ام وی آی جی جی مثبته 

انتی بادی سی ام وی آی جی ام منفی هست ؟

سلام، اگه igg مثبته و igm منفی، یعنی قبلا گرفتی و تموم شده رفته! ولی اگه igm هم مثبته باید ببینی دکت ...

آی جی جی مثبته زیر چهارده منفیه من 53

آی جی ام منفی 

باردارم ترسیدم نتونم شیر بدم ،رو جنین اثر بزاره

برای من رو میدونید چطوره ّ؟

بعد دوسال باز آزمایش دادید ؟و تو بارداری هم ؟ برای من انتی بادی سی ام وی آی جی جی مثبته  انتی ...

خب موقع اقدام قبل بارداری پزشک آزمایشات ضروری رو مینویسه اینم جزو اونا هست.iggمثبت بود و igmمنفی.دکترم گفت موردی نداره چون بیماری رو رد کردین.اگه تو بارداری بگیری خطرناکه

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
آی جی جی مثبته زیر چهارده منفیه من 53 آی جی ام منفی  باردارم ترسیدم نتونم شیر بدم ،رو جنین اث ...

خوب اگه igm منفیه دیگه نگرانی نداره که عزیزم، الکی به خودت استرس وارد نکن... اکثر خانم ها همون اوایل ازدواج میگیرن و ایمن میشن. 

توی تاپیک های قبلی دیدم نوشتی بطن مغز حداکثر نرمال، بعید میدونم مشکلی باشه چون حد بالای نرمال هست. نگران نباش انشاا.. که هیچی نیست و توی سونوی بعدی همه چی عالیه

با توکل به خدا فقط به حرف دکترت گوش کن انشا.. همه چی خوب پیش میره

خب موقع اقدام قبل بارداری پزشک آزمایشات ضروری رو مینویسه اینم جزو اونا هست.iggمثبت بود و igmمنفی.دکت ...

آها خوب خداروشکر ،من آزمایش دادم مثل شما بود ولی من تو بارداری از دادم 

خداروشکر بچه خوب بود ؟

خوب اگه igm منفیه دیگه نگرانی نداره که عزیزم، الکی به خودت استرس وارد نکن... اکثر خانم ها همون اوایل ...

ممنونم عزیزم یه خانمه گفت آنقدر ترسیدم فکر کردم حتی شیر هم نمیتونی بدی و نمیدونم احتمال یک دهم درصد رو جنین اثر میزاره ،نت رو خوندم آنقدر گریه کردم که نگو 

ان شاءالله دعا کن عددش بالا تر نره ان شاءالله سالم و صالح بیاد بغلم 

ممنونم عزیزم یه خانمه گفت آنقدر ترسیدم فکر کردم حتی شیر هم نمیتونی بدی و نمیدونم احتمال یک دهم درصد ...

نه بابا اینا چه حرفیه!!! به غیر از حرف دکتر به حرف هیچکی گوش نده!! عددش هم بالاتر میره فکر کنم با گذر زمان، نه اینکه کم بشه

یه آزمایش هست که مشخص میکنه کی گرفتی، آزمایش خون هست ولی تخصصیه، اگه خیلی وسواس داری بگو دکتر اون آزمایش رو واست بنویسه

نه بابا اینا چه حرفیه!!! به غیر از حرف دکتر به حرف هیچکی گوش نده!! عددش هم بالاتر میره فکر کنم با گذ ...

اوهوم ، واقعا ،میگن اگه تو بارداری گرفته باشم  خوب شده باشم آی جی ام مثبت میشه 

دعا کن برام زیاد تو سونوگرافیم نوشته بطن جانبی مغز حداکثر نرمال خیلی دعام کن دورسرش هم بزرگ بودش

اوهوم ، واقعا ،میگن اگه تو بارداری گرفته باشم  خوب شده باشم آی جی ام مثبت میشه  دعا کن بر ...

پسر من هم دور سرش بزرگ بود و حتی 40روزگیش هم دکتر گفت دور سرش زیاد رشد کرده و برو سونو که خداروشکر چیزی نبود و الان هم که نزدیک دو سال و نیمشه، مشکلی نداشته تا حالا شکر خدا

اندازه دور سر ارثیه و معمولا توی نژاد ایرانی ها بزرگه

پسر من هم دور سرش بزرگ بود و حتی 40روزگیش هم دکتر گفت دور سرش زیاد رشد کرده و برو سونو که خداروشکر چ ...

عه جدی خوب خداروشکر ،خیلیی التماس دعا من بطن جانبی هم نوشته حداکثر نرمال