2777
2789

سلام من چندین ساله که دارم تلاش میکنم که مادر بشم و راه های زیادی رفتم یک گروه تلگرامی تشکیل دادم برای اینکه دور هم باشیم و اطلاعاتمونو در اختیار هم بذاریم شاید خودم موفق نشم مادر بشم ولی خوشحال میشم که کسی اطلاعاتش در این زمینه بره بالا 🙂این گروه جای درد دل کردنامونو تبادل اطلاعاتمونه خوشحال میشم دور هم باشیم

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

انشاءلا زودی مامان بشی گلم واستون صلوات میفرستم..امضامو بخون شاید کمکت کرد

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد،آیدی بده گلم

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
من که اقدام کردم از بهزیستی بیارم🥰😍 اینم یه راه برای مادر شدنه، بهش فکر کن

عزیزم اگر دوست داری کسی ازاطلاعاتت در این زمینه سودی ببره بیا توی گروه 

mamanhaye_ayandeh

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍