خانما من 9ماه زایمان کردم..3ماهش خونریزی داشتم بعدش هم هفته ای 2بار بود رابطمون ولی از وقتی ک پسرم خوابش کم شده منو شوهرم اصلا نمیتونیم برای هم وقت بزاریم الان دو هفته هیچ رابطه ای نداریم..الان به شوهرم گفتم دلم سرد شده دیگ هیچ میلی ندارم به اینکارا از بس خواستمو نشد دیگ زده شدم..چیکار کنم؟حتی حس میکنم شوهرمم حال نداره مثل قبل ک برای هم وقت میزاشتیم نیس میره سرکار تا غروب بعدش تو گوشی اخبار میخونه با بچه بازی میکنه بعدشم میخوابه..اینکاراشو میبینم عصبی میشم..دستو دلم دیگ به هیچ کاری نمیری
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
کمکی نداری گاهی بچه رو بداری پیششون؟تو باید تلاش کنی رابطتون مثل قبل شه برای ما همون ۳ماه اول سخت بود بعدش خودم موقعیت جور میکردم
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
نیست ک الانم میخواد بره فوتبال ی ساغت اینجا بغض کرده نشستم ولی فقط نگاه میکنه حرف نمیزنه با اینک مید ...
لابد اینقدر غر مبزنی و جز می زنی دیگه کم اورده
بدون این شرایط طبیعیه به هر حال شرایط فرق کرده و استرس بچه رو دارید عصه رابطه رو نخور کم کم اوضاع به روال قبل برمی گرده تو این اوضاع کمی مهدیگر و درک کنید و حواستون به هم باشه
بچه همینه دیگه عزیزم ولی سعی کن خودت رابطه رو بهتر کنی باهاش حتما حرف بزن این سردی اخرش خوب نیستا
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
نیست ک الانم میخواد بره فوتبال ی ساغت اینجا بغض کرده نشستم ولی فقط نگاه میکنه حرف نمیزنه با اینک مید ...
خب ببین استارتر دقیقا مردا وقتی بفهمن به توجه و محبتشون وابسته شدی بی محل میشن بی توجه میشن یه جور حس خوبی میده بهشون که ینی من آدمی هستم که میتونم با توجه و محبتم زنم رو وابسته کنم اما این کارو نکن اتفاقا برعکس پاشو تو هم برای خودت برنامه داشته باش فقط بچه رو اولویت قرار نده ورزش کن کتاب بخون فیلیمی که دوست داری نگاه کن بزار بفهمه تو از نظر روحی مستقل هستی اونوقت ببین چقدر سمتت کشیده میشه