2777
2789

کلیپ یا کپشن خنده دار بفرستم عصن ن میخنده میزنه تو ذوقم... یه کلمه ای بهش بگم که ازش بدش میاد سری دلخور میشه تا چندین روز زهر ترکم میکنه با سرد رفتاریاش...چندین ماه پیش، اتفاقای شوم زندگیشو بهم تعریف کرد گفت من خنده هام فیکه الکیه(😅) ولی قبلا اینجوری( 😂) میخندید الان دیگه اینجوری ن میخنده

ولی چتای رفیقاش میخونم شاده شنگوله فقط پیش، من وانمود میکنه که افسردس انگار با من عصن خوش نیس دلشو زدم🙁حتا یه مدت میگفت من بچه فقیرم پول ندارم خوشبختت کنم برو یکی دیگه بیاد خوشبختت کنه الان نزدیکه یه ماهه اخلاقش یه جوری شده بچه تخس و یه دنده... چون یه ماه پیش از یه چیزی اعصابش خرد ‌شده دستشو شکسته تا الانم خوب نشده بنظرتون میتونه از اون باشه؟ شاید دستش اذیتش میکنه عصبیه(تا جایی ک من میدونم با خانوادش سازگاری نداره و دعوا میکنه) 

هی میخام چیزی بهش نگم بهش احترام بزارم ولی با بی محلی و بی اعتنایش نمیزاره خودمو جمع و جور کنم مهربون باشم باهاش... اخه شما بگین وقتی طرفتون سرد باشه شما چجوری میتونین بهش عشق بورزین؟

از اول رابطه اخلاقش بد بود الان بدتر شده🙁

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂

می شه بیش تر توضیح بدی

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نکردی ناراحتش کنی ؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

کاری نکردی ناراحتش کنی ؟

اره خب ناراحتش میکنم ولی قبلا بعد چن روز حالش خوب میشد باهام گرم می‌گرفت ولی الان یه ماهه فقط سرد رفتاری میکنه قبلا همیشه عشقم گلم اینجوری صدام می‌کرد ولی الان حتا اسمم نمیاره سر زبونش میگه ازت فراریم شب و روزمون دعواس.... به منکه میرسه اکثر اوقات شارژ گوشیش کمه

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
شاید دوست نداره

حالا چرا اسمت افسرده😂😂😐

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
اره خب ناراحتش میکنم ولی قبلا بعد چن روز حالش خوب میشد باهام گرم می‌گرفت ولی الان یه ماهه فقط سرد رف ...

لابد نمیخواد تو رابطه باشه دیگه

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم